Usmažte si jedinečné sladké pečivo, které znaly už naši předci ze středověku! Na božích milostech si pochutnávali duchovní v klášteře. Prohlédněte si tento tradiční recept s postupem!
Pokud máte rádi domácí kuchyni a zapečené brambory, tento recept rychle zařadíte do svého kuchyňského repertoáru. Prohlédněte si recept s postupem na mafiánské brambory.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na Nejen vánoční nepečený pyramida dezert, roztaje se v ústech vždycky, když máme chuť na něco lahodného a sladkého, udělejte ho a ještě dnes můžete mlsat.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na tento Jedinečný dort, který se stane hvězdou vašich svátečních stolů a každé sousto bude opravdovým zážitkem. Navíc kombinace nových chutí vás určitě překvapí.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na luxusní kokosový sen na plechu nazývaný i jako rafaelo řezy, který nepopírá přísloví “v jednoduchosti je krása”.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na tuto osvěžující a výživnou studenou třešňovou polévku plnou ovoce.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na želatinové řezy s mandarinkami a smetanovým krémem. Klasický a starý známý zákusek na neděli, který má jednoduchou přípravu a přitom je tak krásně želatinový.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na kynutý závin s kokosovou náplní – potěší milovníky kokosu svou inovativní náplní místo původních běžných náplní.
Řezy ze zakysané smetany, které si připravíme na plechu z kakaového korpusu a nadýchané smetanovo – pěnové vrstvy. Jednoduchý a oblíbený dezert, který možná dobře znáte.
Vyzkoušejte recept s postupem krok za krokem na švédské masové kuličky se smetanovou omáčkou, bramborovou kaší a brusinkovou marmeládou. Oblíbené jídlo z obchodního řetězce s nábytkem.
Recept na větrník na plech: Tradiční český dezert větrník s lahodným těstem, dvěma druhy náplní a karamelovou polevou. Perfektní ke kávě nebo jako slavnostní pochoutka. Tradiční větrník z odpalovaného těsta s karamelovým krémem a šlehačkou. Krok za krokem k dokonalému českému dezertu – ovšem s jednodušší přípravou na plechu.