Pokud jste milovníky pečené kachny, tento recept je přesně pro vás! Je poctivý, podle naší paňmámy – takto ji pečeme už po několik generací.
Těžko hledat větší českou klasiku než knedlo zelo vepřo – v tomto případě bůček. To je takové srdce české kuchyně na talíři.
Skoro zapomenutá pochoutka – bramborové placky s jablečnou náplní. Parádní podzimní pozdrav z vysočiny. Vyzkoušejte toto podzimní jídlo i vy.
Upečte si křupavoučkou kachnu s jablečným zelím a rolovaným bramborovým knedlíkem. Na toto jídlo nikdo nezapomene.
Prohlédněte si recept s postupem na pečené uzené koleno se šťávou a bramborovou kaší! Jídlo, které vás přenese zpět do dětství.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na trochu jiný způsob přípravy vepřového v hnědé omáčce, než jste zvyklí a po vyzkoušení budete určitě nadšeni jeho přípravou a chutí.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na tuto klasiku na trůnu – pečené koleno s pivem a zelím se slaninou. Nezapomeňte toho piva koupit víc, i na zapití!
Nastavovaná kaše z krup a brambor a se zlatavou cibulkou je jídlo mého dětství, které i teď miluji. Je to jednoduché, levné jídlo, které se u nás dělávalo. Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na výbornou retro specialitu, lehce upravitelnou pro moderní chutě s bylinkami, pečenou zeleninou nebo sýrem.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem a zkuste připravit toto prastaré jídlo prospěšné kloubům a kůži. Obsahuje spoustu kolagenu a navíc je to velká pochoutka.
Dozlatova upečená husa se zelím a knedlíkem a k tomu dobré pivo. Já husu nepeču pouze na Martina, proto si se mnou prohlédněte recept s postupem na husičku s lučinovým knedlíkem, který ocení nejen diabetici, ale všichni milovníci zdravější kuchyně!
Prohlédněte si recept s postupem na kotletu zrající 25 dni v lednici. Podle prastaré receptury vznikne neuvěřitelná pochoutka.











