Upečte si křupavoučkou kachnu s jablečným zelím a rolovaným bramborovým knedlíkem. Na toto jídlo nikdo nezapomene.
Prohlédněte si recept s postupem na pečené uzené koleno se šťávou a bramborovou kaší! Jídlo, které vás přenese zpět do dětství.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na trochu jiný způsob přípravy vepřového v hnědé omáčce, než jste zvyklí a po vyzkoušení budete určitě nadšeni jeho přípravou a chutí.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na tuto klasiku na trůnu – pečené koleno s pivem a zelím se slaninou. Nezapomeňte toho piva koupit víc, i na zapití!
Nastavovaná kaše z krup a brambor a se zlatavou cibulkou je jídlo mého dětství, které i teď miluji. Je to jednoduché, levné jídlo, které se u nás dělávalo. Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na výbornou retro specialitu, lehce upravitelnou pro moderní chutě s bylinkami, pečenou zeleninou nebo sýrem.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem a zkuste připravit toto prastaré jídlo prospěšné kloubům a kůži. Obsahuje spoustu kolagenu a navíc je to velká pochoutka.
Dozlatova upečená husa se zelím a knedlíkem a k tomu dobré pivo. Já husu nepeču pouze na Martina, proto si se mnou prohlédněte recept s postupem na husičku s lučinovým knedlíkem, který ocení nejen diabetici, ale všichni milovníci zdravější kuchyně!
Prohlédněte si recept s postupem na kotletu zrající 25 dni v lednici. Podle prastaré receptury vznikne neuvěřitelná pochoutka.
Svíčková na smetaně je královnou české kuchyně. Prohlédněte si recept včetně postupu přípravy na podle našeho tradičního receptu.
Voňavá smetanová koprová omáčka s vejcem a bramborem – tak jí mám nejraději. Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na skvělou smetanovou klasiku s vůní zahrádky a uvařte pro rodinu oběd, jak má být.
Prohlédněte si recept s postupem na domácí a poctivou vepřovou tlačenku, kterou budete v supermarketu hledat jen těžko!