Tradiční recept z Valašska: připravte si originální Kyselicu – skvělou bílou polévku s uzenou klobásou, bramborami a slaninou. Postup přípravy a recept.
Recept s postupem na buřtguláš – nebo také bramborový guláš s buřty, špekáčky. Tradiční česká pochoutka, verze jakou máme rádi. Recept obsahuje i video s přípravou.
Klasické bramboráky smažené na pánvi – prohlédněte si jednoduchý recept na bramboráky i s postupem přípravy krok za krokem.
Recept na poctivou českou polévku, ve které vám bude stát lžíce. Řeč je o dokonalé Zelňačce s klobásou a kysaným zelím. Užijte si recept na zelňačku.
Recept s postupem na Dokonalé Hovězí Plátky z Roštěnky s Rýží. S úžasnou omáčkou – cibulku děláme na sádle, zprudka restujeme plátky z obou stran.
Recept a postup na Kremšnyty, také známé jako Kremeše nebo Žloutkové řezy. Spojení domácího křupavé listové těsta s jemným vanilkovým krémem.
Svou pestrou paletou chutí a složek je boršč nejen výtečnou součástí tradičních východoevropských pokrmů, ale také se stal mezinárodně uznávanou lahůdkou.
Sulc je oblíbeným pokrmem po staletí, často ale bádáme nad tím, po jakém mase při jeho přípravě sáhnout.











