Recept na okouzlující koláče plné jemných chutí. Tradiční příprava, jednoduchý postup. Kynuté koláče s tvarohovou náplní a višněmi.
Farmářské brambory, které známe i jako “žravé brambory” jsou receptem nejen pro farmáře. Jsou vynikající pochoutkou například k večeři, ale můžou být i vhodnou přílohou k pečenému masu. Prohlédněte si recept s postupem na žravé brambory nejen pro farmáře.
Záhorácký závitek není jen o jídle, ale i o návratu k tradicím. Příprava pokrmu vás vtáhne do klidného tempa, kde si vychutnáte každý krok. Prohlédněte si recept s postupem na záhorácký závitek z kysaného zelí.
Připravte si doma kančí se šípkovou omáčkou a kynutým knedlíkem. Uvidíte, že i letité pokrmy mají něco do sebe. Pochutnáte si. Prohlédněte si recept s postupem na Slavné kančí se šípkovou.
Toto jídlo je ideální pro rodinné obědy a sváteční příležitosti, kdy chcete potěšit své blízké tradiční českou kuchyní. Prohlédněte si recept s postupem na pečený vepřový bůček s bramborovým knedlíkem a špenátem.
Pečeme si kachnu, tentokrát na jablkách a cibuli, čímž vznikne chutná nasládlá směs. Velmi snadný recept. Kachna má příjemnou chuť právě díky přidaným jablkům. Tuto verzi si zamilujete.
Živáňská – tradiční pokrm slovenské kuchyně z vepřového masa, v tomto případě vylepšené na špejli. Připravuje se také na plechu jako ražničí. Prohlédněte si recept s postupem na živáňskou – směs s vepřovým masem na špejli.
Vepřová plec vcelku je tradičním jídlem v českých domácnostech již několik století. Můžete jí připravit na spoustu způsobů. Prohlédněte si recept s postupem na pečenou vepřovou plec.
Žemlovka s tvarohem a restovanými jablíčky je letité jídlo, které dělávali už naše babičky, ale léty je zmodernizovaná a v novém kabátku. Prohlédněte si recept s postupem na Žemlovku s tvarohem a smaženými jablíčky.
Tradiční recept na plněné bramborové knedlíky s uzenou masovou náplní, doplněný krémovým kysaným zelím.
Farářské brambory jsou jídlem, které se svým rustikálním charakterem stalo srdcovkou v mnoha domácnostech. Vyzkoušejte je také! Prohlédněte si recept s postupem na farářské alias vikářské zapečené brambory.