Pochutnejte si na české rustikální klasice a prohlédněte si tento recept s postupem na uzený bůček s kysaným zelím a bramborovým knedlíkem!
Rychlé kynuté koláče bez kynutí. Tyto klasické koláče doplňuje skvělá náplň s ovocem, proto si hned prohlédněte recept s postupem a pusťte se do pečení!
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na Oukrop neboli česnečku – královnu českých polévek a vychutnejte její tradiční pikantnost a chuť.
Prohlédněte si recept s postupem na tradiční české vdolky s povidly a šlehačkovou čepicí! Kynuté vdolky jako od babičky z kuchyně.
Z droždí zdaleka nemusíme připravovat jen chléb, koláče nebo buchty. Tento poklad lze využít i pro přípravu polévky, nebo dokonce pomazánky. Mnozí z nás si obé pamatují z dětství.
Připravte si lahodnou cmundu po kaplicku podle našeho receptu. Spojení uzeného masa, sladkého zelí a bramboráků je dokonalé. Už se Vám také sbíhají sliny? Prohlédněte si tuto jihočeskou specialitu.
Plánujete sváteční nebo jinak významný rodinný oběd? Prohlédněte si recept s postupem na tyto hovězí kostky na česneku se špenátem a domácím knedlíkem!
Vyzkoušejte křupavé bandůry plněné zelím a uzeným masem a nechte se okouzlit jejich rustikální chutí! Prohlédněte si recept s postupem na tuto venkovskou dobrotu.
Máte rádi klasickou tlačenku a chcete zkusit něco nového? Toto je recept s postupem na terinu z vepřového kolene, neboli francouzskou obdobu tlačenky.
Dokonale propečené vepřové koleno chce péči a čas! S tímto receptem a podle tohoto postupu získáte křupavou kůrku a šťavnaté maso.
Bramborové knedlíky plněné uzeným masem jsou pravou klasikou české kuchyně, která nikdy nezklame. Prohlédněte si tento poctivý recept s postupem!