Jednoduchý recept na tradiční český pokrm v moderním provedení. Díky své univerzálnosti se hodí jakákoliv příloha. Já jsem si vybrala bramborové noky a hrášek – oboje se velmi hodí k silné omáčce a křehkému masu. Tento pokrm u nás milují všichni.
Alpský knedlík je tradiční vysokohorskou pochoutkou, která vám zaručeně dodá potřebnou energii. Prohlédněte si recept s postupem a skvěle si pochutnáte!
Pajerský koláč má v Čechách i na Moravě dlouholetou a zakořeněnou tradici! V dřívějších dobách ho hospodyně a pekaři připravovali na různé veselky. Prohlédněte si recept s postupem na tuto sladkou dobrotu!
Plátky z vepřového s chlupatým knedlíkem a silnou omáčkou z protlaku, vína, cibule a dalších vybraných pochutin. Připravuji jako z jednoho hrnce, takže vše dohromady. Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na vepřové na houbách v remosce a triky na jejich úspěšnou přípravu.
Recept na okouzlující koláče plné jemných chutí. Tradiční příprava, jednoduchý postup. Kynuté koláče s tvarohovou náplní a višněmi.
Farmářské brambory, které známe i jako “žravé brambory” jsou receptem nejen pro farmáře. Jsou vynikající pochoutkou například k večeři, ale můžou být i vhodnou přílohou k pečenému masu. Prohlédněte si recept s postupem na žravé brambory nejen pro farmáře.
Záhorácký závitek není jen o jídle, ale i o návratu k tradicím. Příprava pokrmu vás vtáhne do klidného tempa, kde si vychutnáte každý krok. Prohlédněte si recept s postupem na záhorácký závitek z kysaného zelí.
Připravte si doma kančí se šípkovou omáčkou a kynutým knedlíkem. Uvidíte, že i letité pokrmy mají něco do sebe. Pochutnáte si. Prohlédněte si recept s postupem na Slavné kančí se šípkovou.
Pečeme si kachnu, tentokrát na jablkách a cibuli, čímž vznikne chutná nasládlá směs. Velmi snadný recept. Kachna má příjemnou chuť právě díky přidaným jablkům. Tuto verzi si zamilujete.
Živáňská – tradiční pokrm slovenské kuchyně z vepřového masa, v tomto případě vylepšené na špejli. Připravuje se také na plechu jako ražničí. Prohlédněte si recept s postupem na živáňskou – směs s vepřovým masem na špejli.
Vepřová plec vcelku je tradičním jídlem v českých domácnostech již několik století. Můžete jí připravit na spoustu způsobů. Prohlédněte si recept s postupem na pečenou vepřovou plec.