Prohlédněte si recept s postupem na kyselku. Často opomíjená, ale dříve velmi oblíbená polévka. Kyselka může připomínat kulajdu, avšak nejsou přítomny houby. Dobrou chuť!
Prohlédněte si recept s postupem na kmínovou polévku. Tradiční kmínová polévka připravená v nejvyšší kvalitě. Zavzpomínejte, zda si z dětství pamatujete takovou nebo jinou!
Prohlédněte si recept s postupem na domácí švestkové knedlíky z bramborového těsta. Poctivé domácí švestkové knedlíky v bramborovém těstě. Skvělá sladká dobrota zalitá máslem a posypaná strouhankou a moučkovým cukrem.
Recept, Postup, Suroviny na českou klasiku, zelené fazolky na kyselo se smetanou. Je to rychlý a chutný bezmasý pokrm.
Prohlédněte si recept s postupem na hovězí na víně s kořenovou zeleninou. Elegantní a chutný recept na hovězí na červeném víně s kořenovou zeleninou. Připravte nezapomenutelný zážitek na talíři!
Prohlédněte si recept s postupem na doubické rarášky. Připravte si doma tuto lokální pochoutku z oblasti Českého Švýcarska. Zde jsou doubičtí rarášci všudypřítomní a místní na ně nedají dopustit.
Vyzkoušejte tradiční recept na vepřové maso v kapustě, který kombinuje jemné kousky vepřového masa s chutnou kapustou
Tradiční české bramborové knedlíky jsou nepostradatelnou přílohou k masům a omáčkám. Bramborové knedlíky jsou tradiční české jídlo, které se často podává jako příloha k masu s omáčkou, například ke svíčkové nebo pečené kachně. Podrobný recept na bramborové knedlíky a tipy pro jejich přípravu.
Tyto klasické české buchty jsou ideální pro každou příležitost, prohlédněte si podrobný recept na přípravu kynutých povidlových buchet.