Vepřové maso má v české kuchyni dlouhou tradici, zejména díky zabijačkám
Plněné papriky s rajskou omáčkou: Prohlédněte si recept s postupem na plněné papriky s rajčatovou omáčkou.
Jednoduché a výtečné hlavní jídlo z těstovin, čerstvého zelí a opečené slaniny. Oblíbená selská kombinace surovin naslano i sladko. Recept na flíčky se zelím.
Prohlédněte si recept s postupem na rýžový nákyp. Použitím kvalitních ingrediencí a sladkého ovoce se z něj stane zajímavý sladký oběd nebo i zákusek. Bílková krusta jen umocní chuť a i celkově lákavý vzhled.
Šťavnaté zapečené šunkofleky s kyselou okurkou: Prohlédněte si recept s postupem na zapečené šunkofleky.
Prohlédněte si recept s postupem a video návodem na věnečky z odpalovaného těsta s ananasovým krémem.