Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na Skvělé jednohubky k vínu i pivu, takové jsou smažené hermelinové kuličky se slaninou, které se hodí jak k pivu, tak k červenému i bílému vínu.
Prohlédněte si recept s postupem na řízky, s kaší a máslovou řepou – tradiční ale ne úplně obyčejný obídek, který předpovídá pochutnání už po přečtení receptu a nutí k vyzkoušení.
Nejlepší kapustové karbanátky jsou ty smažené a ještě vylepšené uzeným masem. Přílohou byly tentokrát brambory s pažitkou a domácí křenové zelí.
Pytlákova kuřecí kapsa je můj tajuplný recept, který má své kouzlo. Díky specifické sýrové náplni si pokrm dobře zapamatujeme a oblíbíme. Prohlédněte si recept s postupem na tuto skvělou večeři!
Prohlédněte si recept s postupem na přípravu Vídeňského perníku s makovou nádivkou a citrónovou polevou. Vyzkoušejte perník na trochu jiný způsob, určitě si jej zamilujete.
Plněné vepřové řízky v těstíčku nazývané i jako těstíčkové řízky jsou jednou z variant jak oživit nejčastěji připravovaný pokrm v Česku. Prohlédněte si recept s postupem na moravské vepřové řízky plněné nádivkou a obalené v těstíčku.
Vydatná a sytá venkovská večeře jsou Zapečené brambory s uzenou slaninou a parmazánem, přitom tak snadné a rychlé, ale si pochutnáte. Prohlédněte si recept s postupem na Zapečené brambory se slaninou, snadná a levná venkovská večeře.
Cenově přijatelný, chuťově výrazný řízek z gothajského salámu. Je skvělý jako rychlá večeře nebo oběd, když je málo času. Prohlédněte si recept s postupem na klatovský řízek.
Snadné karbanátky, které připravíme za 10 minut. Celý pokrm je do 25 minut hotový. Díky čerstvým bylinkám mají svěží chuť.