Klasický řízek je na českých talířích osvědčenou klasikou. Zatoužili jste po obměně a zároveň opravdu dietní variantě? Sáhněte po telecím!
Klasická poctivá sekaná z dobrých surovin ještě vylepšená o nastrouhanou goudou může být vaším obědem, svačinou či pohoštěním pro večerní posezení. Upečte ji podle tohoto receptu s postupem krok za krokem.
Máte rádi mák? Tak to si pochutnáte. Vyzkoušejte tento lahodný koláč kombinující chutě švestek a makové drobenky. Dokonalost!
Sezóna cuket je v plném proudu, recept na skvělé a jednoduché jídlo se vždy hodí. Víme o tom své, i naše zahrádky dennodenně vydávají tyto zelené poklady.
Drožďovka má své zaryté odpůrce i milovníky. Vyzkoušejte ji i vy a vězte, že si ji naprosto zamilujete. Dobrou chuť!
Chtěli byste ochutnat něco chutného a šťavnatého, ale zároveň pro českou kuchyni trochu exotického? Zkuste lula kebab, tradiční jídlo původem z Kavkazu, Arménie, Ázerbajdžánu nebo Gruzie.
Smažené květákové placičky s vařenými brambory a tatarkou neodmítnou ani pravověrní masožrouti. Dají se ale připravit i ve zcela vegetariánské verzi. Mrkněte na postup krok po kroku.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na Jemnou zeleninovou polévku, která se připravuje na másle, zahustí se máslovou jíškou a podává se skvělými drožďovými knedlíčky.
Znáte tuhle vychytávku? Pokud ne, tak ji vyzkoušejte. Smažené žloutky se stanou ozdobou každého pokrmu. Mňam!
Léto je v plném proudu, přichází tedy doba, kdy budeme ze všech stran slýchat větu: „Nechceš cuketu?“ Odpovídejte kladně, protože tato zelenina má nejen široké spektrum možností zpracování nasladko i naslano, ale především mnohé zdravotní výhody.
Kdo zná šulánky, ví, jak jsou výborné a chutné. Toto jídlo si vychutná každý dětský i dospělý strávník. Dobrou chuť!