Uvařte si tuto výbornou přílohu v podobě batátového pyré. Toto pyré je kombinace batátů a brambor. Poměr přizpůsobte svým chutím. Uvařte si tuto výbornou přílohu v podobě batátového pyré. Toto pyré je kombinace batátů a brambor. Poměr přizpůsobte svým chutím.
Výborný a snadný recept na salát, který nás zahřeje a zasytí. Příprava je snadná a výsledek velmi chutný, do 30 minut je salát hotový.
Perníkové kuličky s polevou jsou jednoduché na přípravu a mají neodolatelnou chuť, která dokonale ladí se sváteční atmosférou. Prohlédněte si recept s postupem na perníkové kuličky s polevou.
Tento recept se v rodinách často předáva z generace na generaci a každý má své tajemství, jak je udělat ještě lahodnějšími. Prohlédněte si recept s postupem na Babiččiny sváteční koláčky.
Recept na nejoblíbenější bramborovou přílohu: Domácí křupavé bramborové hranolky krok za krokem – snadná příprava přílohy.
Mrkvová pomazánka vhodná ne jen pro děti ale i na rychlé jednohubky či jako studená večeře se osvědčí i u nás dospělých. Prohlédněte si recept s postupem na Mrkvovou pomazánku ne jen pro děti.
Tato houbová specialita nám přinese nepopsatelný chuťový zážitek v době, kdy je jí v lese dost a nevíme, co by jsme si z ní uvařili. Pohlédněte si recept s postupem na Houbovou specialitu -Lišku obecnou na topince.
Lanýže před podáváním necháme mírně změknout při pokojové teplotě pro rozvinutí chuti. Teprve pak můžeme vychutnat exkluzivitu dezertu. Prohlédněte si recept s postupem na Rychlý dezert ke kávě: Čokoládové lanýže s arašídovým máslem.
Časovou náročnost zkrátíme u polévky namočením fazolí a vyrobením vaječných nudlí den předem. Nudle musíme pomoučit, jinak by se slepily. Prohlédněte si recept s postupem na Jókai bableves: Tradiční maďarskou fazolovou polévkus uzeným masem.
Fazole na kyselo jsou jedinečnou ukázkou tradiční české kuchyně, která i z jednoduchých surovin dokáže vytvořit lahodné a syté jídlo. Prohlédněte si recept s postupem na Fazole na kyselo: Tradiční recept na sytý a chutný pokrm
Snadný recept s postupem na výbornou pečenou husu, která je plněná jablečnou nádivkou a medem. Jako příloha jsou jemné bramborové lokše.