Máte chuť na něco neobyčejného a speciálního? Tak si připravte glazovanou vepřovou kotletu. K tomu šťouchané brambory zabalené v palačince. Mňam!
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na tento retro holandský salát, který přežil věky a stále si na něm občas rádi pochutnáme.
Upečte si domácí rohlíky, které chutnají jako od pekaře. Vyzkoušejte rohlíky, které se vždy povedou podle našeho receptu. Už cítíte tu vůni?
Frgály jsou něčím výjimečným. Vyzkoušejte si je upéct podle tradičního receptu, který je sice složitý, ale zaručí skvělý výsledek.
Pikantní salát s točeným salámem je ideální na oslavy, pohoštění i rychlou večeři. Krémový základ, křupavá zelenina a pikantní feferonky.
Mňam, tyhle makové řezy vás dostanou do kolen. Upečte si je jen tak nebo na oslavu. Na oslavu toho, že můžete mlsat.
Klasická poctivá sekaná z dobrých surovin ještě vylepšená o nastrouhanou goudou může být vaším obědem, svačinou či pohoštěním pro večerní posezení. Upečte ji podle tohoto receptu s postupem krok za krokem.
Alpské kynuté knedlíky jsou tradiční oběd nebo dezert se švestkovými povidly, mákem a vanilkovou omáčkou s rumem. Skvělá sladká tečka pro rodinný stůl, kterou si snadno připravíte podle našeho receptu s postupem krok za krokem.
Vepřové koleno pečené na pivu není jen tak ledajaké jídlo. U nás doma je pečení kolene něco jako obřad a pečeme ho při zvláštních příležitostech. Upečte ho s námi krok po kroku.
Kulajda s vůní hub a kopru se ztraceným vejcem zahřeje na těle i na duši. Uvařte ji podle tohoto jednoduchého receptu krok za krokem.
Hotová omáčka, vždy připravená k rychlému použití na těstoviny, rýži nebo k zapečení, 100% bez konzervantů z domácích surovin. Připravte ji snadno podle tohoto postupu.











