Sakrajda je takový trochu jiný štrúdl. Ochutnejte tento dezert, oblíbíte si ho natolik, že v neděli už nebudete péct nic jiného.
Existují potraviny, které nalezneme ve všech koutech světa. Chléb je jednou z nich. Samozřejmě má různé podoby. V našich končinách nejčastěji narazíme na tmavší pecen nebo šišky, jinde zase preferují bílé pečivo, leckdy i nasládlé, součástí některých kuchyní bývají rozličné placky.
Tuhle legendu byste měli ochutnat. Pepřová omáčka není těžká, ale vyžaduje přesný postup. Nemějte obavy, s naším receptem to hravě zvládnete.
Krásná barva, výrazné chutě, taková je polévka z červené řepy. Uvařte si červenou polívečku podle našich babiček.
Kynuté borůvkové knedlíky podle tohoto postupu krok za krokem se určitě povedou. Jídlo rozzáří dětská očka a dospělí si také rádi zamlsají.
Líný koláč dostal svůj název díky tomu, že ho připravíte s minimální námahou. Upečte ho podle tohoto postupu krok za krokem a přesvědčte se sami.
Máte chuť na bramborový salát, ale raději byste odlehčenou verzi? Tak to přesně pro vás máme, usmažte si k němu výborné kuřecí řízky.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na těstovinový salát, který může být jak přílohou, tak předkrmem, či lehkou svačinou nebo večeří.
Co rychle k večeři? Zkuste zapečené těstoviny, tentokrát s mletým masem a brokolicím podle tohoto jednoduchého postupu.
Za českou klasiku v podobě hamburské kýty sklidíte zasloužené ovace u nedělního slavnostního oběda. Připravte ji podle tohoto receptu krok po kroku.
Časové zdlouhavý recept, který ale stojí za to. Připravte si trhané vepřové maso a k tomu výborný šťouchaný brambor na houb











