Myslivecké zelí je jídlo plné živin a chuti, které zasytí i po pořádném výkonu. Navíc podpoří imunitu. Uvařte ho podle tohoto receptu s postupem.
Taky jste milovníky hub? Věčně vymýšlíte houbové recepty a když je dostatek hub, pořád byste z nich něco vyvářeli? Tentokrát tedy bedlový eintopf – takový bedlový gulášek.
Chutí, složením i přípravu mně valašská kyselica připomíná slovenskou kapustnici Tak pro ty, kteří znáte tu nebo onu, zkuste uvařit dnes podle našeho receptu a uvidíme, zda je stejná nebo podobná.
Chalupářské vepřové kapsy se sušenými houbami si zamilujete! Jde o poctivý český recept v moderním pojetí.
Bramboračka je typická česká polévka, která je plná chutí. Dopřejte si i vy vůni lesa a nezaměnitelnou chuť oblíbeného pokrmu.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na Voňavá pečené kuřecí stehna na sušených houbách, podávejte toto skvělé masíčko se zapékanou rýží.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na tuto výjimečně chutnou českou polévku, která mezi českými polévkami nemá konkurenci a zkuste uvařit tuto skvělou kulajdu.
Prohlédněte si recept s postupem na králíka ve sladkokyselé omáčce s houbami a pochutnejte si na tomto výživném pokrmu.
Kombinace vepřového masa, sušených lesních hub a šťouchaných brambor je typicky česká a k nezaplacení. Prohlédněte si recept s postupem na plněné vepřové kapsy!
S tímto trochu zvláštním pokrmem ochutnáte jemnost, vůni lesa a sytý oběd v jednom. Prohlédněte si recept s postupem na smetanovou omáčku s bramborem a houbami!











