Pruhovaný vzhled metrového dezertu vytváří esteticky zajímavý efekt, který je pro tento dezert typický a pro který je atraktivní. Prohlédněte si recept s postupem na Maminčin metrový dezert.
Domácí pletýnky jsou prostě dokonalé – ať už na snídani, k obědu nebo jen jako malá svačinka. Pár surovin vás dělí od zázraku! Prohlédněte si recept s postupem na domácí pletýnky.
Domácí pizza z litinové pánve s rajčatovým základem, sýrem a oblíbenými přísadami. Připravte si pizzu z domácího těsta a upečte ji na litinové pánvi – těsto má skvělou chuť.
Bramborové pagáčky mají ve střední Evropě dlouhou tradici. Zároveň jsou mnohostranně využitelné a pochutnáte si na nich za všech okolností. Prohlédněte si recept s postupem na bramborové pagáčky.
Prohlédněte si recept s postupem na kynuté knedlíky s třešněmi. Třešňové kynuté knedlíky z měkkého těsta jsou oblíbeným sladkým jídlem nejen mezi dětmi. V české kuchyni mají dlouhou tradici.
Upečte si doma skvělý slaný koláč plněný sýrem Ricotta, tvarohem a čerstvou petrželkou. Chutný a dostatečně sytý k večeři nebo ke svačině. Prohlédněte si recept s postupem na slaný plněný koláč.
Prohlédněte si recept s postupem na kvasnicové beleše. Připravte si doma tyto starosvětské beleše neboli kynuté palačinky s povidly a mákem. Téměř zapomenutá lahůdka z dávných dob.
Klasický kynutý koláč s ovocem a drobenkou na povrchu známe všichni. Tato meruňková varianta je dokonalá díky sladko-kyselé kombinaci. Prohlédněte si recept s postupem na meruňkový koláč s drobenkou.
Plněné kynuté knedlíky připravované v páře jsou oblíbeným jídlem z našeho dětství. Zavzpomínejte s námi a uvařte si pár povidlových. Prohlédněte si recept s postupem na pařené knedlíky.
Meruňková buchta se sněhovým vrškem je lahodnou klasikou. Dezert vypadá jako obláčkové nebe a ještě mnohem lépe chutná. Prohlédněte si recept s postupem na meruňkovou buchtu s pusinkovým nebem.