Jemnou hrachovou kaši podle tohoto receptu uvaříte do hodiny a s párkem nebo buřtem si na ní skvostně pochutná celá rodina.
Kynuté buchty nebývají vláčné, ale tato díky bramborám ano. Zkuste ji upéct podle tohoto receptu a nají se celá rodina.
Výtečný dezert ke kávě a pro speciální příležitosti podle tohoto autentického ruského receptu s postupem
Vepřová játrová omáčka podle receptu s postupem. Domácí klasika ze školní jídelny i hospody, tentokrát v jemné a voňavé verzi s rýží.
Maďarský tvarohový koláč je takový tvarohový koláč naruby – těsto se totiž ukrývá uvnitř. Zkuste tento neotřelý moučník podle receptu s postupem.
Bramborové placky jsou jedním z nejstarších a nejrozšířenejších jídel českého venkova. Není v nich nic přepychového a přesto chutnají slavnostně.
Křehké linecké těsto se hodí nejen na vánoční cukroví. Zkuste svěží koláč z lineckého těsta plněný pudinkem a zakysanou smetanou podle tohoto receptu.
Jednoduchý nákyp z brambor a mouky doplněný vrstvou máku a povidel podle tohoto receptu potěší milovníky sladkých obědů.
Máte chuť na něco zdravého, vydatného a výživného? Pak si uvařte kedlubnovou polévku, která je výtečná a zdravá!











