Hrušková povidla perfektně doplní třeba buchty nebo vánoční cukroví a jejich vůně vykouzlí neopakovatelnou chuťovou lahodu. Když dodržíte tento jednoduchý postup, určitě se povedou.
Klasická poctivá sekaná z dobrých surovin ještě vylepšená o nastrouhanou goudou může být vaším obědem, svačinou či pohoštěním pro večerní posezení. Upečte ji podle tohoto receptu s postupem krok za krokem.
Kulajda s vůní hub a kopru se ztraceným vejcem zahřeje na těle i na duši. Uvařte ji podle tohoto jednoduchého receptu krok za krokem.
Moravský bramborový salát vyniká zakomponováním smažené cibulky, slaniny a salámu. Zkuste ho třeba k řízkům nebo sekané podle tohoto postupu krok za krokem.
Domácí sulc z kolena a kůží s octem a cibulí je plný kvalitního kolagenu. Vyjde na pár korun a chutná skvěle nejen jako chuťovka k pivu. Připravte ho podle tohoto receptu krok po kroku.
Nadýchané tvarohové buchty podle mojí babičky si zamilujete. Místo tvarohu klidně použijte jinou náplň, ale podle tohoto postupu krok za krokem vytvoříte výborné kynuté buchtové těsto a z něj tyto skvělé české buchty
Francouzská cibulačka není žádná věda. Zjistěte to na vlastní kůži v tomto receptu s postupem krok po kroku, který vás dovede k výborné, syté a voňavé cibulové polévce.
Poctivá rajská omáčka, jako znáte od babičky. V receptu s jasným postupem včetně domácích knedlíků. Vynaložený čas a úsilí vás dovede k perfektnímu výsledku.
Škvarkové pagáče jsou sice prastarý recept, perfektně se ale hodí jako moderní snack na cesty. A oceníte je také jako něco malého k zakousnutí k pivu nebo vínu. Upečte je podle tohoto stručného postupu.
Svatební koláčky z receptu od mé babičky zaberu čas a vyžadují trpělivost, zvládnete to ale hravě díky tomuto receptu s postupem krok po kroku.
Zeleninovou čalamádu plnou vitamínů si připravíte doma podle tohoto postupu krok za krokem za pár korun ve skvělé kvalitě. Získáte dobortu na podporu imunity na celý rok.