Poctivá zimní vepřová polévka připravená podle receptu s postupem je plná masa, brambor a zeleniny, krásně zahřeje a zasytí i v těch nejchladnějších dnech, kdy dokáže spolehlivě nahradit celý oběd.
Někdy je nejlepší klasika. A proto pro vás máme recept na tradiční českou vánočku s rozinkami a zdobenou sekanými mandlemi.
Nastavovaná kaše je krémový pokrm z krup, brambor a zelí, doplněný opečenou cibulkou – klasika české kuchyně podle receptu s postupem.
Připravte si domácí kysané zelí ve velkém. Potřebujete k tomu opravdu hodně zelí a další propriety, ale výsledek stojí za to.
Karbanátky s majoránkou a libečkem podle receptu s postupem. Tradiční pokrm v lehce netradiční, bylinkové úpravě.
Slepice na paprice s karlovarskými knedlíky podle receptu s postupem. Jemná omáčka, měkké maso a nedělní klasika, která zahřeje.
Perníčky, u kterých nemusíte čekat, než změknou a můžete je servírovat okamžitě? Není problém, podle tohoto receptu s postupem to zvládnete velmi jednoduše.
Máte chut si trochu více pohrát s pečením a přitom vytvořit něco neobyčejného? Udělejte několik korpusů z medového těsta a naplňte je zakysanou smetanou, například i se šlehačkou a vanilkou. Velká pochoutka!
Kynuté trojhránky podle receptu s postupem. Nadýchané, voňavé a zapečené se sýrem a slaninou – klasika českého pečení, která nikdy nezklame.
Perník podle receptu s postupem. Jednoduchý a poctivý moučník, který voní kakaem a marmeládou – přesně tak, jak ho pekly maminky a babičky.
Vepřová játrová omáčka podle receptu s postupem. Domácí klasika ze školní jídelny i hospody, tentokrát v jemné a voňavé verzi s rýží.











