Chcete upéct něco neobvyklého? Pak vyzkoušejte tyhle řezy z listového těsta s jahodami. Uvidíte, že se budete olizovat až za ušima.
Přemýšlíte, co s úrodou jablek? Oblíbené jablečné řezy upečete velmi snadno a rychle podle tohoto receptu s postupem.
Pudink a kompotované ovoce seženete v jakoukoli roční dobu i v nejzapadlejší večerce. Díky tomu se z tohoto receptu s postupem krok po kroku stává univerzální záchrana pro chvíle, kdy potřebujete rychle něco upéct.
Lahodná a vláčná buchta jako peřinka, která zmizí z plechu za jedno odpoledne. Podle tohoto postupu krok po kroku ji upečete velmi snadno.
Skvělá snídaně i dezert ke kávě nebo čaji v podobě pudinkových šneků. Nebojte se kynutého těsta, s tímto postupem ho zvládnete levou zadní.
Báječný želé dortík z několika levných a vždy dostupných surovin. Zvládne i začátečník podle tohoto postupu krok po kroku.
Máte rádi cheescake a chtěli byste ochutnat jeho obměnu? My jsme sáhli po alpském serniku. A můžeme říci, že s ním rozhodně neprohloupíte! Sernik je původně polský tradiční tvarohový dezert.
Sezóna voňavých jahod stále trvá, recept na nepečený dort se vám jistě bude hodit! Kombinace se smetanou a jemnou vanilkou je právem oblíbená, chutná a voní prostě dokonale.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na řezy s vaječným koňakem a zakysanou smetanou. Alternativou může být místo smetany vyšlehaná šlehačka s cukrem a ztužovačem šlehačky.
Výrazná nakyslost a omamná vůně – to jsou znaky oblíbené rebarbory. Skvělá je do koláčů, džemů nebo kompotů.
Objednáváte si v cukrárně ke kávě špičku? Pokud ano, tento pohár je pro vás jako stvořený. Postup přípravy je velmi snadný, zkuste ho podle tohoto receptu s postupem krok za krokem.