Špaldové rohlíky jsou zdravou alternativou běžného pšeničného pečiva, používané zejména ve zdravé výživě a pro osoby alegické na pšenici. Prohlédněte si recept s postupem na přípravu špaldových rohlíků.
Péřová buchta s jahodami vyniká svojí jemností a křehkostí. Skvěle si na ni pochutnáte, ať jste právě kdekoliv a s kýmkoliv. Prohlédněte si recept s postupem na péřovou buchtu s jahodami, pudingem a zakysankou.
Tato lahodná meruňková bublanina skvěle vystihuje křehkost a nadýchanost tohoto oblíbeného dezertu. Chutně se doplňuje se svěžím ovocem. Prohlédněte si recept s postupem na meruňkovou bublaninu.
Tento smažený obalovaný květák je křupavý na povrchu a jemný uvnitř, skvěle se hodí k různým dipům a je ideální pro sdílení s přáteli. Smažený květák je jednoduchým, ale chutným vegetariánským pokrmem
Tradiční jablečný koláč s cukrovou polevou předávaný z generace na generaci je skvělý dezert pro jakoukoliv příležitost. Prohlédněte si recept s postupem na tradiční jablečný koláč s polevou.
Recept na smažené plněné krůtí řízky, které uspokojí každého milovníka řízků. Variabilita náplní je nekonečná, záleží na vaší fantazii.
Recept na sladký moučník, který je díky blumám příjemně osvěžující a díky pudinku a skořici krásně pohladí chuťové buňky.
Tento osvěžující bramborový salát s vejci, ředkvičkami a jogurtovým dresinkem je ideální přílohou k letním jídlům.
Tradiční hovězí závitky alias Španělští ptáčci – plněné klobásou, vejci a kyselými okurkami, podávané v lahodné hořčičné omáčce jsou perfektní pro nedělní oběd. Šťavnaté hovězí závitky plněné klobásou, vejci a okurkami, dušené v lahodné hořčičné omáčce.
Exkluzivní strouhaný koláč s tvarohovou a rybízovou náplní. Dokonalá harmonie chutí vám vykouzlí úsměv na tváři. Prohlédněte si recept s postupem na strouhaný tvarohový koláč s černým rybízem.











