Kousky masa, debrecínské párky a hustá omáčka. Tradiční guláš s domácím knedlíkem. Prohlédněte si recept s postupem.
Margotka, kokos a vůně rumu. Retro moučník se strouhanou tyčinkou Margot, který se zapisoval do rodinných sešitů. Prohlédněte si recept s postupem.
Pálivá, kyselá a voňavá. Pekingská polévka Suan La Tang patří k nejoblíbenějším čínským jídlům. Prohlédněte si recept s postupem.
Kuřecí roláda plněná sýrem a uzeninou. Vypadá slavnostně, chutná skvěle. Prohlédněte si recept s postupem.
Bramboráčky nasladko? Proč ne. Bramboráky jinak – se švestkami nebo meruňkami. Sladká tradice, kterou si zamiluje celá rodina. Prohlédněte si recept s postupem.
Cuketa, mrkev a brambory v jednom těstíčku. Slané muffiny, které zasytí a chutnají i dětem. Prohlédněte si recept s postupem.
Kdo by neznal pařížský dort? Vláčný korpus a legendární krém, to je spojení srovnatelné s božskou manou. Korpus je díky přidání oleje a horké vody vláčný a nadýchaný, zatímco krém je sametově jemný, plný čokolády a smetany. Pusťme se do dortu podle našeho receptu s postupem.
Barevné papriky plněné masem a dušené v rajčatové omáčce. Klasika české kuchyně. Prohlédněte si recept s postupem.
Různé dýňové recepty na nás útočí každý podzim ze všech stran. Tento není vůbec halloweensky strašidelný, ale zato je nebesky dobrý. Upečte dýňový koláč podle tohoto receptu s postupem krok za krokem.
Voňavý koláč s jablečnou náplní podle tohoto receptu s postupem je ideální na sváteční podzimní stůl. Upečte ho z kyselejší odrůdy, to mu dodá říz, ze sladších jablíček jej zase mají raději děti.
Strozzapreti jsou těstoviny typické pro italskou oblast Emilia Romagna, zde bývají ručně vyráběné a jejich tvar připomíná po delší straně lehce zarolované kratší proužky. Strozzapreti a carbonara, to je dokonalá harmonie krémovosti a chuti.











