Také se vám někdy hodí recept typu „co dům dal“? Známe to asi všichni: Nestihli jsme nakoupit, je právě před výplatou, nebo se chystáme třeba na chalupu
Dunajské vlny jsou vláčný dezert, který lahodí nejen chuťovým pohárkům, ale také očím. Vypadá složitě, ale příprava je jednoduchá.
Slavnostní dort bez vážení s hrnkovou metodou? Samozřejmě! Prohlédněte si tento recept s postupem a budete ohromeni.
Jak později snídal sám František Josef I.? Prohlédněte si tento recept s postupem na císařský trhanec a bude vám vše jasné!
Neodmyslitelnou součástí českých slavnostních tabulí jsou obložené chlebíčky. A co si budeme povídat, rádi si je někdy dáme i jen tak. Tento dokonalý český vynález má svůj původ v začátku 20. století.
Péřová buchta vypadá na stole velmi působivě, díky tomuto postupu krok po kroku ale zjistíte, že ji upečete velmi snadno. Chutná skvěle jako zákusek po dobrém obědě.
Nápadité spojení asijských tónů s českým bramborákem vás čeká v tomto receptu s postupem krok po kroku. Ideální pohoštění k pivu.
Ořechový dort je prostě klasika. Dopřejte si ho i vy. Hodí se nejen pro zvláštní příležitosti. S naším receptem ho rozhodně zvládnete.
Halušky se zelím a slaninou patří mezi sytá a výživná jídla. Zelí plné vitamínů a probiotik, brambory, vejce a slanina dodají vše potřebné. Podle tohoto receptu s postupek krok za krokem je zvládnete snadno.
Hezká česká klasika s tvarohem, kakaovým a světlým těstem. Na tříbarevné řezy je opravdu radost pohledět. Upečte je podle tohoto postupu a můžete se na ně chvíli dívat, než se po nich zapráší.
Znáte churros? Že ne? Jedná o španělskou pochoutku, kterou si můžete dát ke svačině nebo jen tak, když máte chuť. Vyzkoušejte náš recept.