Těmito tvarohovými řezy s čokoládovou polevou se vytáhnete před přáteli i rodinou. Jsou jednoduché a neskutečně lahodné!
Španělský ptáček je tradiční české jídlo, vyzkoušejte ho trochu jinak – divokou verzi. Tuhle pochoutku zvládne každý začátečník.
Také vás nebaví vařit dokola stále stejná jídla? Udělejte to jako my a vyzkoušejte něco z bohatství asijské kuchyně! Tonkatsu pochází z Japonska a spojuje v sobě vepřové maso a křupavou krustu.
Výrazná nakyslost a omamná vůně – to jsou znaky oblíbené rebarbory. Skvělá je do koláčů, džemů nebo kompotů.
Nadýchaný piškot se svěží vrstvou jablek a smetanovým krémem, to celé posypané strouhanou čokoládou. Podle tohoto postupu krok po kroku to zvládne i začátečník.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na zeleninovou polévku s vydatnými a sytými drožďovými nočky, které jsou skvělou závářkou k zelenině.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na rychlou večeři ze zbytků zvanou smaženka nebo také vajíčkový řízek.
Křupavé domácí rohlíky ke snídani nejsou vůbec žádné sci-fi. Zvládnete je upéct snadno podle tohoto receptu s postupem krok za krokem.
Prohlédněte si recept s postupem na kompletní oběd pro rodinu a uvařte si smažené sýrové špízy s bramborem a domácí tatarkou.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na Svatební koláčky trochu jinak a upečte si je i mimo svatbu jako malinké šátečky plněné oblíbenou náplní.
Prohlédněte si recept s postupem na Žloutkový šepot či hebký sen na plechu a připravte tyto Krémové řezy s ovocnou polevou, jsou vynikající.











