Snadný pokrm složený z nutričně bohatých surovin, v němž hrají hlavní roli kuřecí prsa, vejce, kedlubna a hlavně avokádo. Prohlédněte si recept s postupem a dopřejte si výživnou večeři!
Alpský knedlík je tradiční vysokohorskou pochoutkou, která vám zaručeně dodá potřebnou energii. Prohlédněte si recept s postupem a skvěle si pochutnáte!
Už jste připravovali někdy dort z rolád? Výsledek je fascinující a chuťově neodolatelný. Prohlédněte si recept s postupem na rolovaný dort.
Pajerský koláč má v Čechách i na Moravě dlouholetou a zakořeněnou tradici! V dřívějších dobách ho hospodyně a pekaři připravovali na různé veselky. Prohlédněte si recept s postupem na tuto sladkou dobrotu!
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na Odlehčený vajíčkový salát bez majonézy, svěží a výbornou svačinku, kterou budete milovat i jako zdravou večeři, jelikož je svěží a lehká.
Vynikající koláč s meruňkami, tvarohem a mandlovými lupínky přinese do vaší domácnosti pohodu a klid. Skvěle si na něm všichni pochutnáte, proto si hned prohlédněte tento recept s postupem!
Povidloň je skvostný dezert, který znám z cukrárny na Šumavě. Je to lahůdka s povidly. Prohlédněte si recept s postupem na tvarohovo – smetanové řezy s povidly v odpalovaném těstě, známé také jako povidloň. Starý recept v novém kabátu.
Rohlíčkové pudinkáče, které jsou obalené v oříškách, máčené v čokoládě a plněné krémem. Na závěr ještě domácí šlehačka. Prohlédněte si recept s postupem na pudinkáče tak trochu jinak a vyzkoušejte moderní verzi starých dobrých pudinkáčů.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na náš Velikonoční dort s překvapením uvnitř – zajíček patří k Velikonocům a k zajíčkovi patří mrkvička.
Prohlédněte si recept s postupem na Kynutý koláč se strouhankou z piškotů a 3 náplněmi – tvarohovou, borůvkovou a makovou, zakončený bohatě sypanou drobenkou na povrchu.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na Úžasný nejen novoroční dort z deseti žloutků – doopravdy vaječný a nadýchaný, se spoustou ořechů a upečte jej na každou slavnostní příležitost.