Maso s houbami je velice chutná kombinace, u které můžeme různě improvizovat, měnit druh masa, měnit druh hub a jídlo bude pokaždé jiné. Prohlédněte si recept s postupem na Vepřovou krkovici na houbách.
Záhorácký závitek není jen o jídle, ale i o návratu k tradicím. Příprava pokrmu vás vtáhne do klidného tempa, kde si vychutnáte každý krok. Prohlédněte si recept s postupem na záhorácký závitek z kysaného zelí.
Křehké maso a sladkost karamelizované cibule se skvěle doplňují s lehkou zemitostí žampionů. Vyzkoušejte tuto originální variantu ještě dnes! Prohlédněte si recept s postupem na vepřovou krkovici na cibuli a žampionech s bramborovou kaší.
Prohlédněte si recept s postupem na pečenou krkovičku na červeném víně se zelím a bramborovým knedlíkem.