Koložvárské zelí má dlouhou tradici ve východoevropské kuchyni a díky skvělé harmonii chutí se dostalo k nám. Prohlédněte si recept s postupem na tuto rodinnou dobrotu.
Spojení nadýchaného piškotu v kakaovém provedení s lahodným kakaovým krémem a čokoládovou glazurou je doslova pohádkové. Prohlédněte si tento recept s postupem na tmavé piškotové řezy!
Kombinace křehkého korpusu s krémem a marmeládovou vrstvou tvoří nebeskou pochoutku! Odtud původ názvu. Prohlédněte si recept s postupem a vyzkoušejte sami!
Řezy ze zakysané smetany, které si připravíme na plechu z kakaového korpusu a nadýchané smetanovo – pěnové vrstvy. Jednoduchý a oblíbený dezert, který možná dobře znáte.
Mřížkový koláč na plech se sladkým tvarohem a džemem je skvělou volbou pro všechny, kteří milují tradiční domácí pečení. Na vrchu je nadýchaná bílková vrstva jako z dezertu slzy anděla. Prohlédněte si tento jednoduchý recept s postupem.
Prohlédněte si recept s postupem na zapečený květák s bramborami a sýrem, sypaný mozzarellou, zalitý zakysanou smetanou s vejcem a zdobený karamelizovanými rajčátky. Pestrý a nevšední nápad k obědu či večeři.
Ať už plánujete rodinnou oslavu, zahradní párty, nebo si jen chcete dopřát něco dobrého ke kávě, tento nepečený koláč s meruňkami a marmeládou je skvělou volbou. Jeho příprava zabere jen minimum času. Prohlédněte si tento recept s postupem a nechte si chutnat!
Říkáte si, že o cviklové polévce slyšíte poprvé? Prohlédněte si recept s postupem na chutnou a zdravou polévku z červené řepy, která má úžasně svěží barvu a dodá energii vašemu tělu.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na Odlehčený vajíčkový salát bez majonézy, svěží a výbornou svačinku, kterou budete milovat i jako zdravou večeři, jelikož je svěží a lehká.
Carské jídlo z hovězího masa, pojmenované po šlechtickém rodu z 19. století – Stroganov. Výtečné jídlo z pravé svíčkové nebo roštěnce, na kterém si pochutná celá rodina. Prohlédněte si tento recept i s postupem.
Bramborové taštičky s brynzovou náplní obvykle nazýváme pirohy. Podáváme je se zakysanou smetanou a anglickou slaninou. Prohlédněte si tento tradiční recept slovenské kuchyně s postupem.