Máte rádi brambory? S největší pravděpodobností ano. A není divu, tato plodina patří už velmi dlouho k pilířům české gastronomie.
Voňavé, slaďoučké, šťavnaté… přesně takové jsou švestky. Mají ale jednu nevýhodu: jejich sezóna je příliš krátká. To bychom ovšem nebyli my, abychom nevymysleli, jak toto božské ovoce uchovat.
Sterilovaná řepa perfektně sedí jako příloha k klasickým pokrmům. Mimo to, že skvěle chutná, obsahuje mnoho vitamínů a minerálů. Nachystejte si ji do zásoby podle tohoto postupu krok po kroku.
Nakládaná vejce podle tohoto postupu nachystáte velmi jednoduše. Pochutnáte si na nich u piva, s chlebem nebo na obložené míse.
Báječné vychucené kuřecí maso do sklenice, které se skvěle hodí jako chutná rychlovka na toast. Prohlédněte si recept s postupem na zavařená kuřata.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem a s nápadem na zavaření bílých paprik. Tento nápad je skvělý a při výrobě velké zásoby se i v zimě budete těšit, že jste kus léta zavřeli do sklenic.