Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na osvěžující spojení kakaa, tvarohu a pomeranče a upečte si jako vzpomínku na staré časy Fanta dort.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na Zákusek na růžovo, který je upečený zcela bez mouky a proto je lehoučký jako růžový obláček.
Lahodné meruňkové sušenky se svěží ovocnou chutí a jemným mascarpone. Těžko odoláte křupavému těstu s měkkým, sladko-slaným středem v každém kousnutí. Prohlédněte si recept s postupem na meruňkové sušenky.
Recept na okouzlující koláče plné jemných chutí. Tradiční příprava, jednoduchý postup. Kynuté koláče s tvarohovou náplní a višněmi.
Sacherův dort se tradičně podává s porcí neslazené šlehačky, která jemně vyvažuje intenzivní čokoládovou chuť. Symbolizuje jednoduchost a eleganci. Prohlédněte si recept s postupem na Sachrův dort.
Vosí hnízda jsou typickým vánočním cukrovím, které nás doprovází již po generace. Také u vás patří mezi nejoblíbenější? Prohlédněte si recept s postupem na vosí hnízda.
Objevte klenot české pekařské tradice s naším receptem na Moravské koláče s dvojí náplní. Lahodné kombinace tvarohu a marmelády v každém soustu
Cukroví srdíčka Mon Chéri můžeme uložit do kartonových krabic s víkem a uchovávat je tak ve spíži. Vydrží více než 2 týdny a jsou stále křehčí! Prohlédněte si recept s postupem na Mon Chéri sušenky – vynikající ne jen vánoční cukroví.
Vánoční šlehačkové hvězdy, jsou snadné a přitom tak jedlé, V mrazáku vydrží dlouho, po rozmrazení je pouze nově obalíme v cukru a máme sušenku ke kávě či čaji. Prohlédněte si recept s postupem na Vánoční šlehačkové hvězdy.
Jablečný koláč z lineckého těsta: Křehké těsto kontrastuje se šťavnatostí jablečné náplně, kterou jemně dochucuje skořice a ořechy. Tento koláč si zamiluje každý! Prohlédněte si recept s postupem na jablečný koláč z lineckého těsta.