Snadné karbanátky, které připravíme za 10 minut. Celý pokrm je do 25 minut hotový. Díky čerstvým bylinkám mají svěží chuť.
Upečte si rodinnou sekanou se slaninou, bramborovou kaší. Recept i s postupem a videem. Servírujeme obvykle s okurkovým salátem nebo kyselou okurkou.
Domácí čevapčiči: tradiční příprava zahrnuje servírování s červenou cibulkou a jemnou bramborovou kaší. Podle tří základních kroků připravíte tento oběd snadno i doma. Původně se jedná o tradiční balkánské jídlo, které je i u nás velmi oblíbené. Příprava je možná i na grilu.
Uvařte si tuto výbornou přílohu v podobě batátového pyré. Toto pyré je kombinace batátů a brambor. Poměr přizpůsobte svým chutím. Uvařte si tuto výbornou přílohu v podobě batátového pyré. Toto pyré je kombinace batátů a brambor. Poměr přizpůsobte svým chutím.
Sekaná z pomalého hrnce je skvělý recept, který připomene chutě tradiční domácí kuchyně a ušetří čas i námahu. Prohlédněte si recept s postupem na Poctivou sekanou od babičky z pomalého hrnce.
Recept na krokety z bramborové kaše: Křupavé bramborové krokety, ideální jako příloha nebo chutná svačina. Rychlá příprava s jednoduchými ingrediencemi. Připraveno za pár desítek minut!
Vynikající pokrm z vepřových kotlet připravených na jedinečné omáčce z podmáslí s cibulí. Podáváme s bramborovou kaší. Prohlédněte si recept s postupem na vepřové kotlety na podmáslové omáčce.
Šťavnaté karbanátky z mletého hovězího a vepřového masa s česnekem a majoránkou, smažené do zlatova. Ideální pro oběd či večeři. Podáváme s jemnou bramborovou kaší a kyselou okurkou. Dokonale jednoduchý recept na nejlepší karbanátky. Karbanátky z mletého hovězího a vepřového masa s majoránkou a česnekem, smažené na vepřovém sádle
Vepřové kotlety v pivní omáčce jsou v Čechách velmi oblíbenou variantou přípravy masa. Nejlepší jsou pak s domácí bramborovou kaší. Prohlédněte si recept s postupem na kotlety v pivní omáčce.
Tento recept na bramborové pyré s kysaným zelím a cibulí je jednoduchý, ale plný chutí, které vám připomenou tradiční domácí kuchyni. Objevte tradiční recept na bramborové pyré s kysaným zelím a cibulí, které spojuje jemnost brambor s kyselostí zelí
Tento recept vám zaručí šťavnaté vepřové kotlety se smetanovou omáčkou, které můžete podávat s bramborovou kaší, rýží nebo pečivem. Jde o jednoduché, ale výjimečně chutné jídlo, které se snadno stane oblíbeným v každé domácnosti.