Poctivě šťavnaté karbanátky z hovězího a vepřového masa podávané s opečeným bramborem, volským okem a svěžím rukolovým salátem. Prohlédněte si tento recept i s postupem!
Uvařte si výbornou polévku s bramborovým fondánem. Houbové kyselo je klasika, která nikoho nezklame. Dobrou chuť!
Chlupaté knedlíky jsou skvělým pokrmem, který se hodí na oběd i k večeři. Vyzkoušejte tyto s bůčkem, určitě si pochutnáte.
Bramboračka je typická česká polévka, která je plná chutí. Dopřejte si i vy vůni lesa a nezaměnitelnou chuť oblíbeného pokrmu.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na Bramborové knedlíky plněné uzeninou a podávané se sladkokyselým dušeným zelím nebo špenátem.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na Toulavou gulášovou a uvařte si poctivou polévku z hovězího krku nebo kližky s brambory.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na Fazolovou polévku s klobásou a smetanou, která vás s kouskem chleba dokáže zasytit a zastoupit i hlavní jídlo.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na skvělou obměnu klasického řízku, kde místo klasického trojobalu použijte na kuřecí řízky bramborové těstíčko.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na letní klasiku, která vám bude chutnat i v zimě a připravte si zapečené cukety s bramborem a uzeninou.
Léto je v plném proudu, přichází tedy doba, kdy budeme ze všech stran slýchat větu: „Nechceš cuketu?“ Odpovídejte kladně, protože tato zelenina má nejen široké spektrum možností zpracování nasladko i naslano, ale především mnohé zdravotní výhody.
Kdo zná šulánky, ví, jak jsou výborné a chutné. Toto jídlo si vychutná každý dětský i dospělý strávník. Dobrou chuť!