Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na chlupaté knedlíky se slaninou a cibulkou a a tipy na případné obměny, které si určitě vychutnáte.
Tradiční chlupaté knedlíky ze syrových brambor – vláčné noky, které se hodí ke šťavnatému masu i dušenému zelí. Uvařte je podle našeho receptu s postupem krok za krokem.
My Češi jsme zkrátka národem houbařů. Také někdy přemýšlíte, kam ještě své „úlovky“ použít? Například kuře na zelenině je (ale nejen) se žampiony přímo božské!
Čas, kdy se majitelé zahrádek zdraví slovy „Nechceš cuketu?“, je v plném proudu. Recept na netradiční, ale chutné zpracování se jistě hodí.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na tuto vynikající a vzhledově krásně vypadající pórkovou polévku. Připravená je na másle a doplněna šlehačkovou smetanou a uvařeným vajíčkem.
Prohlédněte si recept s postupem na sytou a jemnou fazolkovou polévku se zastřeným vejcem! Spolehlivě nahradí i hlavní chod.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na slovenskou delikatesu z brynzy, brambor a slaniny a uvařte domácí brynzové pirohy se slaninou. Je to dobrůtka!
Květák je nejen zdravý, ale také výborný. Vyzkoušejte tyto květákové placičky s výborným šťouchaným bramborem.
Pokud chcete vyzkoušet něco neotřelého a přesto tradičního a oblíbeného, tento recept je přesně pro vás. Vyzkoušejte pečené kotlety na šlehačce s bramborem v jednom pekáči.
Zapečené brambory, které jsou jednoduché a syté, vždycky skvělé. Francouzské brambory jsou české jídlo bez zbytečné parády. Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na francouzské brambory.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na Hasselback brambory a upečte si tyto vynikající vějířovitě brambory plněné klobásou a sýrem a sypané bylinkami.











