Recept na domácí maďarské langoše – klasická receptura s česnekem, kečupem a strouhaným tvrdým sýrem. Nejlepší recept na langoše, který je tradiční, rychlý a jednoduchý.
Připravte si výborný Kaldoun a nemusí to být nutně jen na Svatomartinské menu. Tato verze je sytá, ale neobsahuje příliš mouky a je bez smetany.
Recept na jednoduchý pokrm, uvařený z jednoho pekáče. Syrové suroviny smícháme v pekáči a trouba vykouzlí hotový pokrm. Nezašpiníme víc než pekáč.
Snadný recept na Houbový guláš, který může být s různými druhy masa nebo bez masa. Vychutnejte si s námi tento lehký recept do 60 min. hotový
Vynikající plněná roláda z vepřové pečeně, ale může být připravena také z krkovice anebo z jiné části vepřového masa, někdo třeba rád tlustší masíčko. Prohlédněte si recept s ostupem na Plněnou roládu z vepřové pečeně.
Prohlédněte si recept s postupem na pečenou krkovičku na červeném víně se zelím a bramborovým knedlíkem.
Skvělý vepřový bůček na asijský způsob je pokrm, který spojuje jednoduchost přípravy s bohatstvím exotických chutí. Prohlédněte si recept s postupem na vepřový bůček na asijský způsob.
Jednoduchý recept, který je uvařený do 30 minut. Vychutnejte si smetanovou omáčku ochucenou tymiánem a plnotučnou hořčicí.
Neskutečně chutné a rychlé jídlo, které zvládne uvařit i začátečník. Recept a postup je velmi snadný. Milovníci masa si přidají maso.
Zdravý, chutný a rychlý recept na pečenou růžičkovou kapustu s marinovaným krůtím masem v hořčici, česneku a oleji. Dokonalá kombinace chutí.
Rajčatové čatní: Samotný proces vaření chutney je aromatickým zážitkem – směs voní po koření, cibuli a jemně nakyslém sladovém octu. Prohlédněte si recept s postupem na chutney ze zelených rajčat.