Fantastická bomba nejen pro chuťové pohárky, ale i pro naše zažívání – to je kefír. Věděli jste, že si z něj můžete jednoduše vyrobit báječný smetanový sýr?
Vepřové maso zapečené s bramborami a cibulí je oblíbenou klasikou. Spojuje v sobě šťavnatost masa s jemností brambor a vůní dozlatova opečeného sýra, který krásně zvýrazní chuť, zvolíte-li kvalitní a vhodný (například čedar). Takovýto pokrm se skvěle hodí pro dny všední i sváteční.
Výborný zeleninový salát, kde je hlavní surovinou řepa. Ale i další přísady, které stojí pár korun. Připravte si ten nejjednodušší salát.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na pomazánku vyrobenou z krále českých sýrů – z Hermelínu. Je skvělá na posezení u piva.
Informace, že je květák nízkokalorickou a zároveň nutričně bohatou zeleninou, asi nikoho nepřekvapí. Tato zelenina tvoří skvělý základ pro vaření i pečení, ať už jej využíváme jako přílohu, hlavní chod nebo součást bezmasých receptů.
Snadné jídlo, které pohladí naše žaludky a uspoří náš čas. Pokrm máme hotový do 30 minut vč. přípravy. Milovat ho budou všichni. A hodí se do letních teplých dnů.
Zelné závitky patří k oblíbené klasice, různé formy se objevují v mnoha světových kuchyních. Jejich příprava ale bývá často zdlouhavá. Určitě se vám bude hodit rychlejší varianta, která vás nezatíží zbytečnými složitostmi.
Máte v plánu večírek, rodinnou oslavu či si chcete jen dopřát dobrou snídani? Prohlédněte si recept s postupem na tuto skvělou cibulovou pomazánku s lučinou!
Prohlédněte si recept s postupem a radami ohledně česnekového másla, abyste mohli mít v lednici či v mrazáku tento jednoduchý zázrak kuchyně a použili jej, když zrovna potřebujete.
Kuřecí maso se na způsob číny připravuje v mnoha variacích. Tento recept s postupem krok po kroku je velmi snadný, rychle hotový a rozhodně si pochutnáte.
Kuřecí stehna lze připravit na milion způsobů. Jsou šťavnatá a díky tomuto receptu také křupavá. Dejte si je s naší luxusní krémovou omáčkou. Navíc s minimem použitého nádobí.











