Dokonalé jídlo pro milovníky kuřecího masa a pikantních chutí. Připravte si chilli a prohlédněte si recept s postupem na pikantní kuřecí soté!
Připravte a uvařte si čočku tak, aby chutnala všem a nešlo o zatracované školní jídlo! Ukážeme si, jak ji připravit jednoduše, moderně a chutně. Prohlédněte si tento recept s postupem!
Tato hustá, aromatická a pikantní polévka pochází z Indie, ale její oblibu rozšířili Britové. Prohlédněte si její recept s postupem a staňte se součástí historie!
Jste milovníky zvěřiny, ale doma máte tak akorát hovězí? Prohlédněte si tento skvělý recept s postupem a pochutnáte si na „skoro“ divočákovi!
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na Katův šleh, vepřové maso plné zeleniny v pikantní rajčatové omáčce, s americkými bramborami tvoří vydatný oběd hlavně pro milovníky pikantních jídel
Dokonale propečené vepřové koleno chce péči a čas! S tímto receptem a podle tohoto postupu získáte křupavou kůrku a šťavnaté maso.
Pochutnejte si na této syté dobrotě, kde hlavní roli hrají bramborové knedlíky a kutrovaná vepřová plec! Stačí si prohlédnout tento recept i s postupem.
Ačkoli se může zdát, že sulc patří do minulosti, jeho zdravotní benefity a bohatá chuť mu dávají místo i v moderní kuchyni. Prohlédněte si recept s postupem na domácí sulc s houbami!
Jednoduché a velmi chutné jídlo, které můžeme konzumovat samostatně nebo jako hlavní chod s přílohou. Upečené do 15 minut, předem marinované. Dokonalé nejen jako pohoštění.
Pokud hledáte něco nového, neotřelého a zároveň nechcete hodiny trávit v kuchyni, pak vyzkoušejte recept na tuto polévku. Vynikající polévka z nakládaných zelených rajčat vám přiroste k srdci. Prohlédněte si recept s postupem a uvařte ji dostatek pro všechny!
Tradiční rakouské jídlo plné šťavnatého masa, provařené zeleniny a výrazných chutí, které si zamilujete! Prohlédněte si recept s postupem na vepřové po štýrsku – jako příloha stačí čerstvý chléb.