Prohlédněte si recept s postupem na plněné jogurtové placky masovou směsí a zeleninou! Pokud je připravíte v páře, budou neodolatelně měkké.
Vepřový bůček, jak již název napovídá, najdete na boku prasete. Je charakteristický vyšším obsahem tuku, což mu dodává šťavnatost a výraznou chuť. Díky tomu je bůček celosvětově hojně využívaný zejména na pečení či pomalé dušení.
Červená řepa má nejen značné zdravotní benefity, ale také bohatou historii. Ve starém Římě byla dokonce považována za účinné afrodiziakum. Prohlédněte si skvělý recept na salát z červené řepy.
Dopřejte si tyto křupavé spirálky s pizza náplní a prohlédněte si recept s postupem! Jsou skvělé k jakékoliv příležitosti.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na tuto srdcovku, která asi nikdy nezanikne, protože je symbolem toho, že tak jednoduché jídlo může být tak vynikající.
Prohlédněte si recept s postupem na pikantní kuřecí řízky na přírodní způsob! Příjemně pošimrají vaše chuťové buňky a nabídnou neotřelý zážitek na talíři.
Prohlédněte si recept s postupem na domácí a poctivou vepřovou tlačenku, kterou budete v supermarketu hledat jen těžko!
Pochutnejte si na české rustikální klasice a prohlédněte si tento recept s postupem na uzený bůček s kysaným zelím a bramborovým knedlíkem!
Tento vynikající recept spojuje milovníky tradiční i moderní kuchyně. Prohlédněte si recept s postupem na plněné kuřecí stehno s květákem!
My Češi milujeme hlavně karbanátky, tak si pojďme připravit jedny netradiční v troubě. Kvalitní hovězí maso je přímo pramenem živin.
Vepřová žebra byla dříve neprávem považována za méně hodnotný kus masa. Ve 20. století se však, zejména díky rozvoji mechanického chlazení, stala vyhledávanou delikatesou.