Kdo by neznal čevabčiči? Vy si ho můžete užít na nekonečno způsobů, jeden z nich najdete v našem receptu. Dobrou chuť.
Když pomyslíte na bramborové knedlíky plněné uzeným masem, hned se vám sbíhají sliny, že? Tak neváhejte a běžte si je uvařit.
Tak to si pošušňáte. Máme pro vás recept na staročeskou hostinu v podobě pečené kachny, sladkokyselého zelí a bramborových placek.
Zimní příloha plná chuti a vitamínů, kterou si zamilujete i bez typické kyselosti. Červenou řepu můžete totiž naložit i bez octa.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na sýrovou královnu z pekáče a udělejte nedělní oběd pro svoji rodinu Domácí sekanou se sýrem, bramborovou kaší a okurkovým salátem.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na bramborovou pizzu, kterou můžete připravit jak ze zbytků bramborového těsta a ostatních surovin, tak z těsta připraveného dle receptu.
Pikantní salát s točeným salámem je ideální na oslavy, pohoštění i rychlou večeři. Krémový základ, křupavá zelenina a pikantní feferonky.
Klasická poctivá sekaná z dobrých surovin ještě vylepšená o nastrouhanou goudou může být vaším obědem, svačinou či pohoštěním pro večerní posezení. Upečte ji podle tohoto receptu s postupem krok za krokem.
Vepřové koleno pečené na pivu není jen tak ledajaké jídlo. U nás doma je pečení kolene něco jako obřad a pečeme ho při zvláštních příležitostech. Upečte ho s námi krok po kroku.
Moravský bramborový salát vyniká zakomponováním smažené cibulky, slaniny a salámu. Zkuste ho třeba k řízkům nebo sekané podle tohoto postupu krok za krokem.
Hotová omáčka, vždy připravená k rychlému použití na těstoviny, rýži nebo k zapečení, 100% bez konzervantů z domácích surovin. Připravte ji snadno podle tohoto postupu.