Brambory jsou úžasnou českou plodinou, kterou lze připravit na nespočet způsobů. Vyzkoušejte tyto opékané se slaninou z trouby – my jim říkám mlynářské.
Česnečka, oukrop nebo kocovinová polévka. Je jedno, jak jí říkáte. Postaví na nohy i po velmi krušné noci nebo při prvních příznacích nachlazení. Základ připravuji na sádle a dělám si krutony ze staršího chleba. Kdo má rád, může přidat nastrouhaný sýr.
Dušená mrkev je dobrůtka. A co teprve, když k ní přihodíte lahodný brambůrek a křehké až rozpadající se masíčko. Vznikne skvělý oběd, který hraje barvami a pochutnáte si.
Cuketové zelí se skvěle hodí k sekané, grilovanému a pečenému masu, ale i zapečeným těstovinám. Udělejte si ho do zásoby podle tohoto receptu s postupem.
Ochutnejte řízky, které jsou tak trochu jiné. Obrácené řízky jsou jednoduché na přípravu, za to stejně chutné jako ty klasické.
Jedno jídlo, tisíc možností. Zapečené těstoviny jsou sytá klasika, která chutná vždycky jinak a které zvládne každý kuchař podle tohoto receptu.
Kaviár z rajčat? Ano, to existuje! Vyzkoušejte domácí rajčatový kaviár podle tohoto receptu s postupem a užijte si chuť vlastních rajčat i v zimě třeba v omáčkách nebo jako přílohu k masu.
Připravte zdravou večeři podle tohoto jednoduchého receptu. Chutný a výživný studený čočkový salát vám jistě zachutná.
Vláčné cuketové knedlíky a voňavá houbová omáčka. Tradiční chuť podzimu v celém výborném hlavním jídle. Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem.
Zbyly vám doma ingredience, které byste rádi zpracovali? Nevyhazujte je a vyzkoušejte recept s postupem krok za krokem na zapečené špagety s masem, které zachutnají celé rodině.
Večeře nebo oběd z jednoho pekáče – pečeme vepřový vějíř připravený z kotlety a k tomu brambory. Stane oblíbenou stálicí ve vašem rodinném menu.











