Domácí sulc z kolena a kůží s octem a cibulí je plný kvalitního kolagenu. Vyjde na pár korun a chutná skvěle nejen jako chuťovka k pivu. Připravte ho podle tohoto receptu krok po kroku.
Francouzská cibulačka není žádná věda. Zjistěte to na vlastní kůži v tomto receptu s postupem krok po kroku, který vás dovede k výborné, syté a voňavé cibulové polévce.
Klasika, kterou si můžete připravit i svátečně, protože báječně chutná. Navíc je jednoduchá na přípravu. Tak hurá do toho!
Takový recept má ve svém arzenálu snad každá babička. Vepřové na cibulce je skvělým pokrmem pro celou rodinu.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na retro zapečené šunkové rolky z trouby a vraťte se na chvíli do kuchyně svojí maminky.
Máte rádi karbanátky, ale chtěli byste se pro jednou obejít bez mouky? Není problém! Máme pro vás recept, který jsme nedávno vyzkoušeli. Jako pojivo…
Hříbková polévka je mňamka. Vyzkoušejte babiččinu hřibačku, která má kreativní název, ale chuť naprosto famózní.
Klasika, která nestárne. Pohlreich sice plátek s broskví nemá zrovna v oblibě, my ostatní ale jo. A vždy si na něm pochutnáme.
Prohlédněte si recept s postupem na rustikální tyrolské brambory a okuste kuchyni z vysokých hor! Pokrm je sytý a velmi snadný.
Drožďovka má své zaryté odpůrce i milovníky. Vyzkoušejte ji i vy a vězte, že si ji naprosto zamilujete. Dobrou chuť!
Upečte si křupavoučkou kachnu s jablečným zelím a rolovaným bramborovým knedlíkem. Na toto jídlo nikdo nezapomene.