Recept s postupem přípravy na masovou Pomazánka z vepřové pečeně. Pokud vám zbyl kus masa ze včerejší večeře, proč ho neproměnit v božskou pomazánku
Tradiční recept z Valašska: připravte si originální Kyselicu – skvělou bílou polévku s uzenou klobásou, bramborami a slaninou. Postup přípravy a recept.
Recept na Tyrolské knedlíky jako hlavní chod: Tyrolské špenátové knedlíky s pikantním sýrem a rozpuštěným máslem jsou rychlým obědem ne kterém si pochutnáte.
Recept s postupem na buřtguláš – nebo také bramborový guláš s buřty, špekáčky. Tradiční česká pochoutka, verze jakou máme rádi. Recept obsahuje i video s přípravou.
Tradičně byla připravována jako osvěžující pokrm pro horké dny, kdy její kyselá chuť a lehkost poskytovaly příjemné osvěžení.
Objevte kouzlo studené osvěžující polévky, plné nejlepší zeleniny: Recept a postup přípravy na Gazpacho: studená polévka z Andalusie