Klasické bramboráky smažené na pánvi – prohlédněte si jednoduchý recept na bramboráky i s postupem přípravy krok za krokem.
Tento způsob přípravy jídla je oblíbený pro svoji jednoduchost, efektivitu a schopnost vytvořit chutné a vydatné pokrmy. Marinované vepřové s domácími hranolkami z jednoho pekáče.
Tento zapečený pokrm kombinuje kuřecí maso, zeleninu a sýr, což vytváří šťavnatou a lahodnou večeři nebo oběd.
Recept na poctivou českou polévku, ve které vám bude stát lžíce. Řeč je o dokonalé Zelňačce s klobásou a kysaným zelím. Užijte si recept na zelňačku.
Naložte si doma své vlastní kyselé okurky. Skladovat je můžete klidně rok a pochutnáte si na nich k mnoha pokrmům. Recept a postup na nakládané okurky.
Recept na lehký chutná salát: Salát z kysaného zelí se šunkovým salámem, který se hodí jako příloha nebo i hlavní jídlo nejen v horkých letních dnech.
Cuketa se může grilovat, smažit, péct, vařit nebo dokonce použít na výrobu polévek, omáček a salátů. Výborně se hodí také na přípravu placek.
Připravte si tradiční českou delikatesu v elegantním balíčku chuti a estetiky. Recept a postup přípravy Šunkových závitků v aspiku plněných bramborovým salátem.
Recept na pravé české lečo i s postupem a surovinami. Toto lečo je ale maličko vylepšené, protože jsme použili neobvyklé bylinky na dochucení.