Nápadité spojení asijských tónů s českým bramborákem vás čeká v tomto receptu s postupem krok po kroku. Ideální pohoštění k pivu.
Poctivá dršťková polévka vyžaduje své, aby krásně voněla a dršťky byly měkké. Co to je? Dozvíte to se v tomto receptu s postupem krok za krokem.
Halušky se zelím a slaninou patří mezi sytá a výživná jídla. Zelí plné vitamínů a probiotik, brambory, vejce a slanina dodají vše potřebné. Podle tohoto receptu s postupek krok za krokem je zvládnete snadno.
Hlíva ústřičná obsahuje vitamíny, minerální látky a vlákninu. Podporuje imunitu a prospívá střevní mikroflóře. Uvařte z ní polévku ve stylu gulášovky podle tohoto receptu krok po kroku.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na Babiččinou klasickou sekanou pečeni a když jí připravíte, pocítíte kousek domova v každém soustu.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na Domácí špecle s hovězím ragú a uvařte toto jídlo jako luxusní pohoštění pro své přátele, či na rodinnou oslavu.
Francouzské brambory jsou někdy neprávem opomíjené jídlo se zdravým základem a skvělým výživovým potenciálem. Připravte je podle tohoto receptu krok za krokem a pochutná si celá rodina!
Zatoužili jste po nostalgické chuti? Pak si připravte párkový salát, který byl velmi oblíbený za socialismu. Dobrou chuť!
Při snaze o zachování zdraví a svěžího vzhledu je dobré sáhnout po věcech, které jsou tu odpradávna. Vývary z kostí patří mezi dostupné zbraně nejen proti vráskám.
Vejce obalená ve šťavnatém mase a trojobalu zasytí i velké jedlíky. Připravit je podle tohoto postupu krok za krokem je velmi snadné. Chutnají skvěle a jsou plná bílkovin.
Slané palačinky slaví v posledních letech úspěch. Díky variabilitě chutí, snadné přípravě a možnosti využít i zbytky z lednice se stávají čím dál populárnějšími. Na rozdíl od sladké verze, kterou si vychutnáváme k snídani nebo jako dezert, slanou podobu můžeme připravit k obědu, svačině i večeři.