Pokud hledáte něco netradičního s výraznými chutěmi typickými pro balkánskou kuchyni, prohlédněte si recept s postupem na tyto plněné masové čebureky!
Už jste si někdy doma vařili oběd, který by se v klidu mohl podávat v michelinské restauraci? Prostě vypadající kuřecí stehno na česneku a bylinkách s bramborovým fondánem zvládnete i doma. Stačí, když si prohlédnete recept s postupem!
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na salát ze zavináčů, který potěší milovníky kyselých salátů – a s čerstvým pečivem to bude určitě pro všechny výborná pochoutka.
Pomazánka z uzené makrely s křenem a kapary je dokonalým spojením jednoduchosti a výrazné chuti. Prohlédněte si recept s postupem a vyzkoušejte něco jiného!
Pečenáče jsou výborným rybím pokrmem – já je připravuji z kapra. Usmažený kapr se nakládá do octového nálevu s kořením a zeleninou – je to opravdová lahůdka. Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na domácí pečenáče z kapra. Někdo je připravuje z rybích řízků, které zbydou. Ale já si je připravuji cíleně, protože mi moc chutnají.
Zachtělo se vám ochutnat něco jednoduchého, s nádechem venkova a přirozené chuti? Prohlédněte si recept s postupem na tyto rohlíčky plněné zelím!
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na svíčkovou tentokrát ale z kančího masa s domácím kynutým knedlíkem a brusinkami.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na ledvinky a jiné vnitřnosti a obnovte tento často podceňovaný poklad české kuchyně.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na Květákovou pánev aneb květák připravovaný trochu jiným způsobem, než je klasika obalování a smažení.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na vývar z pečených vepřových kostí, který budete vařit sice pomalu a dlouho, ale výsledek bude stát za to.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na Vaječné chlebové košíčky, neboli chléb ve vajíčku ve tvaru košíčků pečený v troubě bez tuku a smažení.