Když se spojí vůně čerstvého těsta s lahodnou náplní, je to skutečný zážitek pro všechny smysly. Pusťte se hned do pečení! Prohlédněte si recept s postupem na ořechovou a makovou roládu.
Tento koláč je skvělý dezert plný svěžesti a chuti. Tvarohový krém je nádherně jemný, zatímco borůvky a citron dodávají osvěžující kontrast. Prohlédněte si recept s postupem na borůvkovo-citronový koláč s tvarohovým krémem.
Tradiční cukroví, které najdeme snad v každé domácnosti v čase Vánoc a když je povedené, rozplývá se na jazyku. Prohlédněte si recept s postupem na Tradiční vanilkové rohlíčky.
Recept na Harlekýnový dort: Veselý a hravý dort, nenáročný na pečení a suroviny, přitom chutný a dostatečně trvanlivý, jelikož neobsahuje máslové náplně. Prohlédněte si recept s postupem na Harlekýnový dort s pláty, marmeládou a polevou.
Dokonalé cukroví, které se pro mnohé z nás stává jedničkou na vánočním stole jak z důvodu chuti, tak jednoduchou přípravou. Prohlédněte si recept s postupem na Margotová kolečka s mandlemi.
Recept na linecké smajlíky, máčené v čokoládě: Linecké cukroví patří mezi nejoblíbenější druhy na štědrovečerním stole. Je jednoduché na přípravu a hotové během chvilky. Prohlédněte si recept s postupem na linecké cukroví v čokoládě.
Rychlý recept s jednoduchým postupem na mátový sirup, který vás stojí pár korun. Mátový sirup je super v čaji nebo jen s vodou a citronem.
Dva recepty na mini kokosky – klasické a máčené: Tyto mini kokosky jsou skvělou volbou pro všechny, kdo mají rádi lehké, sladké pamlsky s nádechem exotiky a vánočního období. Prohlédněte si recept s postupem na mini kokosky ve dvou variantách.
Řecký mléčný koláč je lahodnou kombinací krému a těsta, posypaného voňavou skořicí. Dezert je velmi oblíbený v jižní Evropě. Prohlédněte si recept s postupem na řecký mléčný koláč.
Lahodná citronová roláda s tvarohovou náplní, která má švýcarský původ. To napovídá vysokou kvalitu dezertu, který stojí za vyzkoušení. Prohlédněte si recept s postupem na švýcarskou rolku s citronovou a tvarohovou náplní.
Pečený bůček v horkovzdušné fritéze, doplněný omáčkou z rajčatového protlaku a červeného vína, podávaný s domácími špeclemi. Pečený bůček s bohatou omáčkou z rajčat a červeného vína podávaný s domácími špeclemi