Pěnový mřížkovník z máslových piškotů, smetany a jahodového pudinku je osvěžující dezert, ideální na každou příležitost
Zdravý stracciatellový zákusek z plechu s tvarohovým krémem a čokoládou, vhodný nejen pro milovníky sladkého. Nadýchaný stracciatellový koláč z celozrnné mouky s tvarohem a čokoládou je zdravou alternativou klasických zákusků.
Klasický makový koláč má v české cukrářské gastronomii nezastupitelné místo. S tímto receptem připravíte naprosto fenomenální! Prohlédněte si recept s postupem na makový koláč s čokoládovou polevou.
Tento koláč je synonymem pro lehkost, svěžest a jednoduchost. I když se zdá být nepečený dezert snadný, výsledek je naprosto luxusní. Prohlédněte si recept s postupem na ovocný koláč Ledový Vítr.
Řezy Nanaimo jsou důkazem toho, že klasické recepty mají své nezastupitelné místo v kuchyni a mohou být inspirací i pro moderní cukráře. Prohlédněte si recept s postupem na kanadské řezy Nanaimo.
Lahodná citronová roláda s tvarohovou náplní, která má švýcarský původ. To napovídá vysokou kvalitu dezertu, který stojí za vyzkoušení. Prohlédněte si recept s postupem na švýcarskou rolku s citronovou a tvarohovou náplní.
Připravte si sezónní lahůdku – tentokrát se jedná o podzimní dýňový koláč. Recept na dýňový koláč s postupem přípravy krok za krokem. Tvarohovo dýňový koláč, pro podzimní dny, který Vás určitě nadchne zajímavou chutí i vzhledem.
Lehký dort s moka krémem, hruškami vařenými na víně a bobulovým želé, ideální na oslavy nebo zvláštní příležitosti
Krémový cheesecake s bobulovou pěnou a želé, s křupavým sušenkovým základem, ideální pro každou příležitost. Recept na cheesecake z malin, borůvek, jahod, dokonalý sušenkový korpus a ovocné želé. Cheesecake s bobulovou pěnou a želé na křupavém sušenkovém základu, ideální pro sladký okamžik
Rychlý a jednoduchý dezert ve skleničkách s Lotus sušenkami a vanilkovým pudinkem. Pastva pro oči všech hostů! Prohlédněte si recept s postupem na pudinkové skleničky s lotuskami a šlehačkou.