Tento recept na české švestkové koláče je tradičním způsobem, jak si dopřát domácí pečivo s bohatou chutí a jemnou texturou.. Drobenka přidává koláčům křupavý prvek, zatímco švestky dodávají sladkokyselý kontrast
Klasický kynutý koláč s ovocem a drobenkou na povrchu známe všichni. Tato meruňková varianta je dokonalá díky sladko-kyselé kombinaci. Prohlédněte si recept s postupem na meruňkový koláč s drobenkou.
Upečte si nadýchaný litý třešňový koláč s křupavou drobenkou. Nepotřebujete žádný mixér, stačí vám pouze ruce a metlička. Prohlédněte si recept s postupem na třešňový koláč s drobenkou.
Recept s postupem na lahodný a jednoduchý tvarohový ovocný koláč s drobenkou na plech, který zvládne upéct i začátečník v kuchyni.
Litý švestkový koláč, který kyne až na plechu. Prohlédněte si recept s postupem na kynutý švestkový koláč.
Tradiční Valašské frgály, které si připravíte podle tohoto postupu krok za krokem doma. Tvarohové, povidlové, makové, borůvkové. Prohlédněte si recept s postupem na tradiční frgály.
Připravila jsem si podle receptu drobenkový koláč s rebarborou a jahodami: Prohlédněte si recept s postupem na rebarborovo-jahodový koláč s drobenkou.
Recept na dvojctihodné koláče s tvarohovo povidlovou náplní a žmolenkou. Často se jim také říká moravské koláče a připravují se v různých variantách. Pudinkovo tvarohová náplň, marmelády, meruňky a drobenka.
Recept na bublaninu: Tentokrát jsme použili sezónní ovoce, černý rybíz: Nadýchaná bublanina se zakysanou smetanou a černým rybízem. Příjemná kombinace lehce kyselého rybízu a sladkého těsta a drobenky.