Nostalgicky zaměřený borůvkový koláč s tvarohem, svěžími borůvkami a drobenkou. Přesně jako od babičky. Prohlédněte si recept s postupem a pusťte se do pečení!
Recept na malinový koláč, který je super jednoduchý a chutný. Hlavními ingrediencemi jsou ovesné vločky a malinový džem. Z plechu zmizí rychlostí blesku – je výborný.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na kynuté sádlovky s bohatou náplní a drobenkou – jsou známé také jako žravé koláčky. Je dost možné, že vám zachutnají tak, že je budete chtít jíst pořád.
Prohlédněte si recept s postupem na Kynutý koláč se strouhankou z piškotů a 3 náplněmi – tvarohovou, borůvkovou a makovou, zakončený bohatě sypanou drobenkou na povrchu.
Máte rádi ovocné koláče a hledáte neotřelý recept? Zkuste recept na jogurtovo – meruňkový koláč s exkluzivní drobenkou z ovesných vloček. Jako třešničku na dortu můžete koláč servírovat s vanilkovou zmrzlinou.
Jednoduché a nesmírně chutné muffiny s hruškami, skořicí a drobenkou. Za půl hodiny máte na stole výborný sladký moučník. Příjemně křupnou a přitom uvnitř jsou vláčné s kousky hrušek.
Recept na bublaninu: Tentokrát jsme použili černý rybíz, který jsme měli ještě z letní úrody. Nadýchaná bublanina se zakysanou smetanou a černým rybízem. Příjemná kombinace lehce kyselého rybízu a sladkého těsta a drobenky.
Litý koláč je rychlou a jednoduchou verzí moučníku s jemně nadýchaným těstem do kterého je možné přidat jakékoliv ovoce. V našem případě byly použity meruňky a jahody a na povrchu žmolenka. Prohlédněte si recept s postupem na rychlý ovocný koláč se žmolenkou.
Typický drobenkový koláč s blumami a pudinkem, kterým potěšíte návštěvu. Blumy je možné nahradit jiným ovocem a připravený bude do 50 minut. Jednoduchý na přípravu a zajímavě kombinuje sladké a kyselé chutě. Prohlédněte si recept s postupem na drobenkový koláč s blumami a pudinkem.
Medovníkové koule jsou lahodné malé dezerty, inspirované tradičním medovníkem. Řadíme je mezi nepečené cukroví i když základ je pečený. Prohlédněte si recept s postupem na Medovníkové koule.