Chalu z kynutého těsta připravíte podle receptu s postupem a vychutnáte si chléb, který se neláme nožem, ale rukama.
Buchtičky s krémem připravíte snadno podle receptu s postupem a vychutnáte si klasiku, která nikdy neomrzí.
Tradiční rumunský kynutý koláč podobný naši vánočce nebo mazanci. Je méně hutný a plněný ořechy a kakaem. Připravíte jej snadno podle receptu s postupem.
Tyto tvarohové rohlíčky připravíte podle receptu s postupem a vychutnáte si klasiku, která chutná teplá i druhý den.
Tento chléb na způsob mazance určitě neznáte. Lze upéct ve slané i sladké verzi. Tento s sebou přináší jemnost mazancového těsta, a proto se hodí i na sváteční tabuli.
Frgál je valašský poklad, na který by se nemělo zapomínat. Upečte si ho doma podle receptu s postupem krok za krokem, zaručeně si pochutnáte. Dobrou chuť!
Kdysi se tyto koláče pekly na velkém plechu, ideální byly z pece, naplněné brambory i brynzou. Byla to velikánská pochoutka.
Čerstvé loupáčky jsou výborné i kupované. Teď si ale představte, že si je můžete upéct v domácí verzi! Zde máte recept.
Na tuto pomazánku budete potřebovat pořádnou dávku droždí – klidně deset kostek. Pak už stačí jen pár dalších ingrediencí a vznikne jednoduchá, ale výtečná klasika.
Domácí houskový knedlík může být věda, i když se skládá z tak málo ingrediencí. Vsaďte na náš recept a uvařte si nádherně nadýchaný knedlík.
Někdo má koprovku rád, někdo ji nesnáší. A to je škoda, protože jde o českou klasiku, která má stálé místo v našich srdcích.











