Vyzkoušejte něco ze selské kuchyně a upečte si tento slaný sýrový koláč plný zelí a klobás. Skvěle zasytí a pochutnáte si!
Dopřejte si kynuté koláče jako od babičky. Tyhle s perníkovou drobenkou, tvarohem a jahodami se přímo rozplývají na jazyku.
Recepty Pepy Maršálky mají neuvěřitelný šmrnc! Tento recept s postupem krok za krokem na jeho koblihy s povidlovou náplní si zamilujete.
Focaccia nemusí být pouze slaný chléb jako příloha! Podle našeho receptu s postupem krok za krokem snadno ji připravíte na sladko s rozinkami v podobě vláčného dezertu!
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na babiččiny kynuté koláčky s tvarohovou náplní, zdobené jen drobenkou nebo povidly s drobenkou. Pokud nemáte rádi povidla, mlžete použít i jiný hustý džem.
Nadýchané bavorské vdolečky vyžadují čerstvé droždí a trpělivost. Usmažte je podle tohoto receptu a pochutnejte si na tomto tradičním pečivu.
Louhovaná bagety nebo rohlíky, které chutnají skvěle. Ano, to existuje a jde o mimořádnou pochoutku s velmi křupavou kůrčičkou a jemnou střídkou. Často je vídám ve velkých obchodech.
Všichni milujeme vdolky. A už nemusíme tesknit po školních jídelnách, můžeme si je připravit doma, tak hurá do toho!
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na zeleninovou polévku s vydatnými a sytými drožďovými nočky, které jsou skvělou závářkou k zelenině.
Křupavé domácí rohlíky ke snídani nejsou vůbec žádné sci-fi. Zvládnete je upéct snadno podle tohoto receptu s postupem krok za krokem.
Chutné a kvalitní domácí rohlíky nejsou žádná věda. Upečete je velmi snadno podle tohoto receptu krok za krokem.