Tyto koláčky jsou ideální na sváteční stůl nebo rodinnou oslavu. S přidáním majonézy do těsta budou nejlepší, jaké jste kdy jedli. Prohlédněte si recept s postupem na koláče s tvarohovou náplní a majonézou.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na špenátový houskový knedlík, uvařený v páře a vhodný k různým druhům omáček.
Tradiční pečení sladkých dezertů v Čechách zahrnuje rozhodně i záviny. Prohlédněte si recept s postupem na kynutý závin se čtyřmi neodolatelnými náplněmi!
V tomto receptu si ukážeme nejen jak uvařit skvělou dušenou mrkev s vepřovým masem, ale také jedinečnou staročeskou přílohu, která se k jídlu náramně hodí. Prohlédněte si recept s postupem na rozpeky s dušenou mrkví.
Makový kynutý závin je nejen ikonou české kuchyně, ale i důkazem, že některé recepty nestárnou a stále si udržují své místo mezi nejoblíbenějšími dezerty. Prohlédněte si recept s postupem na tento kynutý závin.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na tento škvarkový chléb – oblíbenou pochoutku z dětství, na kterou se nezapomíná. Zavzpomínejte na staré dobré časy.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na domácí voňavé loupáčky, které si oblíbí celá vaše rodina a hlavně děti je budou milovat.
Domácí pečivo – prohlédněte si recept na slané domácí preclíky. Jsou lepší než ty kupované v řetězcích. Ideální jako občerstvení na oslavách nebo příloha k polévkám a salátům.
Makové rohlíky plněné švestkovým džemem, posypané mákem a potřené medem. Snadná a chutná sladká snídaně, kterou milují nejen děti. Rohlíky na způsob makovek.
Domácí donuty jsou mnohem lepší než z obchodu. Nejen že nejsou smažené a plné tuku, navíc poctivá čokoládová glazura tvoří dokonalé sladkou chuť. Prohlédněte si tento recept s postupem a nikdy si už žádné donuty nekoupíte!
Alpský knedlík je tradiční vysokohorskou pochoutkou, která vám zaručeně dodá potřebnou energii. Prohlédněte si recept s postupem a skvěle si pochutnáte!