Hodil by se vám recept na dokonalý závin? Vyzkoušejte toto škvarkové těsto, které zaručí, že váš jablečný závin bude pecka.
Valašský frgál není jen tak nějaký koláč. Jde o speciální pochoutku, která má své přísné parametry. Pojďme si jeden upéct.
Upečte podle tohoto receptu s postupem tradiční mazanec jakou moučník třeba ke kávě. Já mazanec peču po celý rok.
Už jste někdy pekli třeba chleba na ohni? Zkuste to podle tohoto receptu s postupem a nebudete litovat.
Koláče, buchty nebo třeba záviny milujeme snad všichni. Jak ale na správné kynuté těsto? Zkuste to podle nás připravit i to vaše domácí těsto.
Někdo tyhle karamelové řezy zná jako takovou retro pochoutku, která byla populární, když jsme byli malí. Teď je ale zase v kurzu!
Máte chuť na něco dokonalého? Pak si upečte tyhle Granko-tvarohové řezy, které jsou super pro všechny milovníky kakaa.
Řízek z bůčku? Faktem je, že jde o nesmírně lahodné jídlo, které je sice trochu tučnější, ale o to chutnější. Mohu s klidem říct, že jsou to nejšťavnatější řízky.
Jablečný štrůdl nikdy nezklame, vyzkoušejte tuto verzi v podobě buchty na plech. Je to rychlovka a přímo výborná!
Receptů na rychlé buchty není nikdy dost. Tento recept s postupem si uložte na chvíle pečení v časové tísni.
Sakrajda je jeden z těch zapomenutých pokladů, které stojí za to znovu oživit. Je to závin, který chutná jako staré časy, kdy se peklo pomalu a s láskou.











