V dnešní době si můžeme po celém světě pizzu vychutnávat v mnoha variacích. Například v Argentině vznikla unikátní verze s tlustým, nadýchaným těstem a bohatou vrstvou sýra.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na Sýrovo-slaninové lívanečky s kapustou, které se stanou skvělou přílohou vašich pokrmů anebo výborným a vkusným pohoštěním pro rodinu či přátele.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na Kefírovou bublaninu s ovocným džemem a během chviličky si můžete dopřát vláčnou a lahodnou pochoutku.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na Mini krémové dortíky z medového těsta plněné vanilkovým krémem a šlehačkou. Jsou úžasné.
Rychlé kynuté koláče bez kynutí. Tyto klasické koláče doplňuje skvělá náplň s ovocem, proto si hned prohlédněte recept s postupem a pusťte se do pečení!
Závin, nebo štrúdl? Oba názvy jsou správně. Pochází z Rakouska, postupně se stal populárním po celém území někdejší Rakousko-Uherské monarchie. První dochovaný recept pocházející z roku 1697 je uložen ve Vídeňské městské knihovně.
Vůně jablek, to je taková milá připomínka krásných chvil. Máme ji spojenou jak s prázdninami, kdy si vychutnáváme navinulá letní jablíčka, tak s různými svátky, kdy se z kuchyně line vůně štrúdlu.
Šlehačkové lívanečky jsou přesně tím receptem, který si zamilujete pro jeho jednoduchost, jemnou texturu a skvělou chuť. Prohlédněte si recept s postupem!
Prohlédněte si recept s postupem na sýrový koláč se salámem a pochutnejte si na tom nejlepším z jednoduchých ingrediencí!
Prohlédněte si recept s postupem na Boží milosti, velikonoční a masopustní sladké pečivo s náboženským původem.