Recept s postupem krok za krokem na hruškový koláč s karamelovou polevou. Francouzská inspirace pro slavnostní i běžné chvíle, vláčné těsto a výrazná chuť hrušek.
Karbanátky a špízy jistě znáte. Už jste ale jedli karbanátky na jehle? Pokud ne, vyzkoušejte náš jednoduchý recept.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na Slaný koláč ze spíže s náplněmi, které máte rádi a které zrovna přebývají v lednici.
Šťavnaté a krásně propečené maso, takové najdete v kuřecí roládě, která se peče ve formě srnčího hřbetu. Ochutnejte i vy tuto dobrotu podle postupu krok za krokem.
S těmito makovými rohlíčky uděláte parádu při všech příležitostech, kde mají hosté rádi tradiční pochoutky! Prohlédněte si recept s postupem.
Uvařte si klasiku, kterou má rád snad každý. Maďarský guláš si můžete připravit s domácím houskovým knedlíkem nebo k němu přikusovat chleba.
Jídlo, které může být plnohodnotným obědem nebo sytou „obědo-večeří“ – přesně to je tato polévka. Stačí k ní přikousnout krajíček dobrého chleba.
Sakrajda je takový trochu jiný štrúdl. Ochutnejte tento dezert, oblíbíte si ho natolik, že v neděli už nebudete péct nic jiného.
Existují potraviny, které nalezneme ve všech koutech světa. Chléb je jednou z nich. Samozřejmě má různé podoby. V našich končinách nejčastěji narazíme na tmavší pecen nebo šišky, jinde zase preferují bílé pečivo, leckdy i nasládlé, součástí některých kuchyní bývají rozličné placky.
Krásná barva, výrazné chutě, taková je polévka z červené řepy. Uvařte si červenou polívečku podle našich babiček.
Upečte si tradiční medovou klasiku tak trochu jinak. Na medovníčku si pochutnáte nejen vy, ale i celá vaše rodina.