Chléb je základem jídelníčku všech národů, jeho historie sahá do mladší doby kamenné. Tehdy se pekly placky z opražených a rozemletých zrn. Jak šel čas a národy se stěhovaly i mísily, měnily se i suroviny a způsob přípravy chleba.
Připravte si jednoduchý jablečný koláč ve dvou variantách – máslový nebo se zakysankou. Za 30 minut máte hotový výborný jablečný moučník.
Vanilkové rohlíčky ve své nejznámější podobě, tedy jako sváteční cukroví, ve tvaru půlměsíce, mají kořeny ve Vídni.
Prohlédněte si recept s postupem na slané plněné koláčky sýrem a šunkou. Připravíte tak dokonalou svačinu nebo pohoštění pro celou rodinu!
Tento dvoubarevný koláč s tvarohem a jablky je unikátní dezert, který nejen skvěle chutná, ale i vypadá. Prohlédněte si recept s postupem a pochutnejte si!
Strakonický štrúdl je poctivý jablečný závin, na kterém si pochutnáte kdykoliv s dobrou kávou. Prohlédněte si recept s postupem!
Prohlédněte si recept s postupem na kynuté bochánky s houbovou náplní a vychutnejte si to nejlepší z české kuchyně!
V dnešní době si můžeme po celém světě pizzu vychutnávat v mnoha variacích. Například v Argentině vznikla unikátní verze s tlustým, nadýchaným těstem a bohatou vrstvou sýra.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na Sýrovo-slaninové lívanečky s kapustou, které se stanou skvělou přílohou vašich pokrmů anebo výborným a vkusným pohoštěním pro rodinu či přátele.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na Kefírovou bublaninu s ovocným džemem a během chviličky si můžete dopřát vláčnou a lahodnou pochoutku.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na Mini krémové dortíky z medového těsta plněné vanilkovým krémem a šlehačkou. Jsou úžasné.