Rychlé kynuté koláče bez kynutí. Tyto klasické koláče doplňuje skvělá náplň s ovocem, proto si hned prohlédněte recept s postupem a pusťte se do pečení!
Závin, nebo štrúdl? Oba názvy jsou správně. Pochází z Rakouska, postupně se stal populárním po celém území někdejší Rakousko-Uherské monarchie. První dochovaný recept pocházející z roku 1697 je uložen ve Vídeňské městské knihovně.
Vůně jablek, to je taková milá připomínka krásných chvil. Máme ji spojenou jak s prázdninami, kdy si vychutnáváme navinulá letní jablíčka, tak s různými svátky, kdy se z kuchyně line vůně štrúdlu.
Šlehačkové lívanečky jsou přesně tím receptem, který si zamilujete pro jeho jednoduchost, jemnou texturu a skvělou chuť. Prohlédněte si recept s postupem!
Prohlédněte si recept s postupem na sýrový koláč se salámem a pochutnejte si na tom nejlepším z jednoduchých ingrediencí!
Prohlédněte si recept s postupem na Boží milosti, velikonoční a masopustní sladké pečivo s náboženským původem.
Připravte si letos svůj vlastní nadýchaný a máslový mazanec. Užijte si Velikonoce s vůní poctivého domácího pečiva!
Milujete mlsání, ale rádi byste si dopřáli poctivý domácí moučník? Žádný problém! Díky snadné přípravě těchto lahodných kynutých copánků si krásně provoníte byt vanilkou.
Prohlédněte si recept s postupem na biskupského beránka z máslového těsta a dopřejte si to nejlepší!
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na Bavorské těstoviny se smetanovou omáčkou, klobáskami a sýrem a udělejte toto gurmánské jídlo pro své přátelé.
Prohlédněte si recept s postupem na tradiční kynutý koláč s tvarohovou náplní, švestkami a meruňkami!