Lahodné závitky z bílého zelí plněné směsí hovězího, kuřecího masa a rýže, zalité rajčatovou omáčkou a dušené do měkka Prohlédněte si recept na Závitky z bílého zelí plněné hovězím a kuřecím masem, dušené v rajčatové omáčce na strouhané mrkvi
Tradiční hovězí závitky alias Španělští ptáčci – plněné klobásou, vejci a kyselými okurkami, podávané v lahodné hořčičné omáčce jsou perfektní pro nedělní oběd. Šťavnaté hovězí závitky plněné klobásou, vejci a okurkami, dušené v lahodné hořčičné omáčce.
Svíčková patří mezi nejznámější jídla české gastronomie. V tomto receptu se dozvíte krok za krokem jak na ni co nejlépe! Prohlédněte si recept s postupem na svíčkovou na smetaně.
Prohlédněte si recept s postupem na rajskou omáčku z hovězího vývaru. Rajská omáčka je ikonou českých omáček. Známe ji z dětství s houskovým knedlíkem a hovězím masem. Vyzkoušejte ještě dnes!
Hovězí čína: Vyzkoušejte recept na smažené hovězí se zeleninou a rýží – pikantní asijský pokrm s hovězím masem, paprikou a sójovou omáčkou. Tento pokrm je ideální pro večeři, kdy chcete něco rychlého a chutného.
Poctivý hovězí guláš je česká hospodská klasika. S tímto receptem si uvaříte jemný guláš podle tradiční receptury. Prohlédněte si recept s postupem na jemný hovězí guláš.
Prohlédněte si recept s postupem na gulášovou polévku. Tradiční česká hospodská gulášová polévka. Skvělá první den, ještě lepší den druhý, tak se hned pusťte do vaření!
Prohlédněte si recept s postupem na hovězí na víně s kořenovou zeleninou. Elegantní a chutný recept na hovězí na červeném víně s kořenovou zeleninou. Připravte nezapomenutelný zážitek na talíři!
Katova silná hovězí polévka se zeleninou a hovězím masem: Prohlédněte si recept s postupem na katovu hovězí polévku.